Els vídeos valencians més WTF de les eleccions municipals

S’acosta una nova data per arrimar-nos a les urnes. Tal i com ja us hem explicat en anteriors articles, el proper 26 de maig és el torn d’escollir representants als nostres ajuntaments i al Parlament Europeu. Les eleccions municipals tenen cert encant i és que ens permeten veure candidatures que mai es presentarien a les generals o autonòmiques.

És sabut que a les eleccions municipals no valen colors ni inicials de partits, es vota a la persona. Però dins d’aquests grups de persones és inevitable que es presenten “personatges”. Al cap i a la fi, personatges o no personatges, les eleccions municipals també ens solen deixar vídeos electorals prou “WTF”. Ací us deixem alguns valencians.

PTE – Elx

Ja ho diuen a la descripció del vídeo, si eres de dretes no t’agradarà aquest vídeo del Partit dels Treballadors. Podem confirmar que el PTE té un màster en Google Imatges per elaborar el vídeo del programa electoral. Tampoc escatimen en efectes, transicions de fantasia i animacions molt llunàtiques. Si a l’acabar de veure el vídeo patiu una epilèpsia, per favor no emprengueu accions legals contra nosaltres.

UCIN Benidorm

Tot mal en aquest vídeo de la “Unión de Ciudadanos Independientes” de Benidorm. Al més pur estil Jesús Gil, el president del partit es troba espatarrat en un sofà al mig de la carretera, de fet es veuen obligats a tallar el vídeo quan un motorista comença a fer rugir el motor. La funció del micròfon al vídeo tampoc està molt clara.

La proposta més ressenyable d’aquest partit és recuperar el Festival de Benidorm. Menció a banda mereix la qualitat del vídeo, publicat fa 3 dies i sembla que el gravaren a principis dels 90. També ressenyable la furgo tunejada. Si voleu seguir flipant, doneu una volta pel Facebook de la formació.

VOX Montcada

Ja només donar-li al play, eixe fons verd i eixe rètol amb «Presentacion» sense accent, no fa presagiar res bo. El partit ultra es presenta a Montcada amb aquest vídeo que conté imatges reciclades de la població. Imatges molt boniques però amb una música no molt encertada. Alguns usuaris de Twitter ja l’han atribuït a una possible candidatura de Darth Vader o a la sèrie Twin Peaks. Si entrem a analitzar l’edició i l’elecció de transicions, animacions… podríem escriure un llibre.

PP Benicarló

La veritat és que el PP de Benicarló ha fet un vídeo electoral exemplar, amb una versió èpica del multiversionat himne popular. Bona edició, imatges amb qualitat, boniques localitzacions i encertats moviments de càmera i enquadrament. Però el moment final al qual li falta cridar un «Pel poder de la carxofa», ens deixa… doncs això, ens deixa WTF.

[Bonus Track] PSC Palafolls

No és valencià, és del PSC de Palafolls a la comarca del Maresme de Catalunya. Però l’hem trobat i no ens hem pogut resistir a compatir-lo. Que no tingues vergonya de fer aquestes coreografies tan originals no significa que la resta de gent no senta vergonya aliena de veure’l. El senyor del 00:22 ens representa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €