Notícies

Remuntarà Sam interpretant la seua cantant preferida?

Redacció | 28 maig 2020

Samantha OT Freed

Aquesta setmana Samantha s’enfrontava al repte de cantar i ballar “Freed From Desire“, de Gala. Una cançó frenètica que era difícil d’executar a la perfecció ja que no deixava espais per respirar i la coreografia era molt exigent per al nivell del que partia Sam.

Hi ha una sensació generalitzada entre els i les seguidores del programa de que Samantha ha entretingut i ha donat joc però que Gestmusic i RTVE ara que arriba el final del concurs li donen l’esquena. Esperem, però que amb la nova cançó “Something’s Got a Hold On Me” de Christina Aguilera la de Beniarrés demostre tot el seu potencial i puga clavar-se en la final. Té motius de sobra per ser-hi ja que ha estat la que més simpaties i molts bons moments tant en l’escenari com en l’acadèmia ha creat.

La «Gala Semifinal» d’Operación Triunfo

Per últim recopilem com queda el concurs en aquest tram final. Ara mateixa queden 7 concursants: Nia, Hugo, Eva, Samantha, Anajú, Maialen i Flavio. Els tres primers acudiran a la gala sense pressió, sabent que ja tenen una plaça en la final d’OT 2020. Entre els altres quatre es jugaran les dos places restants. Una l’atorgarà el jurat de nou i finalment l’última la decidirà el públic. I ací l’enèsima polèmica: en compte de deixar votar tota la setmana només es podrà votar durant un xicotet espai de temps a les tantes de la nit. És per això que haurem d’estar ben atents i votar per Samantha si no és l’escollida pel jurat.

Foto: Gestmusic / RTVE

, , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.