Festiu 2017

festiuMolt prompte podràs fullejar online el Festiu, la guia de festivals de Tresdeu.com.

També pots trobar la versió en paper als següents punts:

Actualizació pendent

FESTIU 2017: Editorial
La cinquena edició del Festiu ja ha arribat. Teniu a les mans la materialització d’una il·lusió: fer servir el circuit de festivals musicals per vertebrar el territori valencià de nord a sud. La iniciativa que des del magazine Tresdeu.com encetarem fa ja cinc anys, continua de debò, amb renovades col·laboracions, un nou disseny que millora la seua llegibilitat i amb un equip ampliat. Menció especial mereixen les nostres noves companyes Melani Amer i Neus Liébana, relacions públiques i responsables de publicitat i continguts d’aquest projecte. A més a més tenim la sort de comptar enguany amb el reeixit instagramer culinari valencià Suculent Gilabert, qui tanca el Festiu que teniu a les mans amb un article que ens parla de cuina i festivals.

Però sobretot, aquesta pretén continuar sent una guia útil amb la que poder consultar les dates i programacions dels festivals més interessants. Una guia per a compartir-la, comentar-la. Una guia amb la que descobrir nous petits festivals, però també les propostes més ambicioses. Una eina per donar sentit a un circuit que molts asseguren que ha entrat en una perillosa bombolla, i que volem posar en valor com a motor econòmic i cultural de tants valencians i valencianes. Milers de professionals hi depenen directament, i passats dos anys del canvi de govern comencem a trobar a faltar polítiques que milloren les condicions de les classes populars del sector musical i es preocupe de la música com un dels grans trets distintius del poble valencià.

A més a més, continuem presentant-vos el festiu amb la normalitat que volem, escrivint-lo en valencià i repartint-lo arreu de totes les nostres comarques, perquè el valencià és un patrimoni que pensem que tots els valencians i valencianes tenen dret a gaudir. I així un any més venim a comboiar-te per passar l’estiu gaudint d’amics, música i cultura. Ens acompanyes?

Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.