Noves veus (secció d’opinió)

%
DIES
aconseguit de €

Entre totes i tots som capaços d’impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d’entre crisis i convulsions. Amb la teua ajuda volem reforçar aquesta secció en Tresdeu.com per donar-li cabuda a les opinions fresques i innovadores d’Empar Puerto, Llorenç Saval i Marta Meneu, les quals se sumen a la ja consolidada del periodista Toni Mejías.

L’objectiu és mantenir aquesta col·laboració de manera estable durant una temporada (de febrer a juliol), si participes amb el teu granet de sorra ho podrem fer realitat. A més cada setmana t’arribaran amb antelació els seus articles d’opinió al teu correu electrònic. I podràs participar en la conversa posterior amb els autors i autores.

Empar Puerto, periodista i docent. “M’agrada repensar les humanitats i crec en la cultura com a mitjà de transformació social”.

Dones trencades
En al·lusió al relat La dona trencada de Simone de Beauvoir en aquesta columna parlarem de novetats literàries i altres temassos que ens importen i ens travessen. Des d’una mirada feminista, no podria ser d’una altra manera, anirem trencant tots els marcs que ens impedeixen veure’ns amb els nostres propis ulls.

Llorenç Saval, graduat en filosofia. “De poble, col·leccione idees per transformar el món. Segons un títol oficial sóc filòsof, però jo no em crec res”.

Què passa a fora
Escric sobre les cabòries que ens atravessen dia a dia en el nostre xicotet País. Construir una societat més justa a través de les paraules. El món canvia i nosaltres amb ell, estancar-se sense repensar-lo és mentir-li a la història.

Marta Meneu-Borja, periodista i divulgadora literària. “Allò personal és polític. Crec en una cultura a l’abast de tothom”.

Perdó per avançat
No soc capaç de dir tres frases seguides sense que se’m cole un perdó -i ho dic amb el vist-i-plau del “en plan”-. Perdó per açò, perdó per allò… Perdó, perdón, sorry… Sé que ser dona i jove té alguna cosa a veure. Llavors en aquest espai ja demane perdó per avançat: perdó per parlar de les coses que ens amoïnen els joves, de feminisme, de llibres, sèries i música, de política, d’esport… En plan, perdó!

Packs

3,00
5 participants
Entrega estimada abril 2021
5,00
6 participants
Entrega estimada abril 2021
10,00
7 participants
Entrega estimada abril 2021