La reina dels Vine’s María Herrejón es muda a Youtube

Herrejón és el nom del canal de Youtube de María, però també el seu cognom. Esta jove de 25 anys és de València, però actualment, per motius de feina, viu a Madrid. Ha estudiat Publicitat i Relacions Públiques i té un màster en Disseny Publicitari. De personalitat segura, s’indigna amb facilitat, i així ho assegurà al vídeo de presentació del seu canal. Al tagReivindica con Herre” dóna la seua opinió sobre qüestions socials i es dóna llibertat per a criticar qualsevol cosa. La pizza és el seu menjar favorit i cobra molt de protagonisme, no només a la seua dieta, sinó a diversos vídeos en forma de comentaris o amb emojis.

El seu canal té vora 150.000 seguidors a Youtube i han pujat com l’espuma. Tant és així que el 2016 va rebre el premi Influence Award en la categoria de vídeo, entre youtubers com Aless Gibaja, Bob Estropajo o María Pombo. Sorprenent que, tot i estrenar-se a Youtube el mateix novembre de 2016, ja tinga 150 mil seguidors. El seu hàbitat sempre ha estat la plataforma de vídeos Vine, però pel seu recent tancament, hagué de passar-se a Youtube.

Els vídeos d’Herrejón contenen principalment crítica social i curiositats diverses, com Room Tour’s, preguntes i respostes i els seus gustos musicals i cinematogràfics. Precisament a Herrejón li agrada el rock i el heavy i es declara fan de Freddie Mercury. No obstant assegura ser eclèctica i no tancar-se a cap estil musical. Queen i Estopa són dos dels seus grups favorits.

Als seus vídeos s’aprecia que les parets de la seua habitació de Madrid estan plenes de pòsters de sèries, pel·lícules i personatges de ficció. En un d’ells confessà ser una friki del col·leccionisme de tasses i pòsters. És habitual veure les habitacions dels youtubers plenes de pòsters amb personatges de la cultura audiovisual contemporània. Tant important és tenir-les personalitzades a colp de paper que, junt amb la Youtuber Andrea Compton, van decorar l’habitació al complet a una de les seguidores de Compton.

Una altra de les seues aficions és la fotografia i un dels seus referents és Frida Kahlo. També li agrada el cinema, sobretot les pel·lícules de ciència ficció i bèl·liques. Dos dels films i sèries favorites són Pulp Fiction (Tarantino és el seu director favorit), Grease, The Walking Dead i Juego de Tronos, respectivament. I no penseu que només es queda ahí, en ser melòmana, serièfila i cinèfila, María Herrejón és una gran lectora i confessa llegir cada nit abans de dormir: “em relaxa”, diu.

Herrejón ha aconseguit sortir de les quatre casselles dels reproductors de vídeo d’internet i ha fet un salt a la televisió i la ràdio. Participa periòdicament al programa dels 40 Principales, Radio Tubers (21-23h). També ha fet aparicions a Non Stop People  i Vodafone Yu, programes on ha demostrat el seu talent cantant i ha assegurat que no descartaria dedicar-se al doblatge.

??

Una foto publicada por HERREJÓN. (@hersimmar) el

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €