Fest Alcosser ’13, unes festes a ritme de reggae i ska

El poble d’Alcosser de Planes, al Comtat arriba enguany amb un cartell d’escàndol. Quatre grups de diverses parts del País aterraran el proper 9 d’agost a terres alacantines. 
El Diluvi obrirà la vesprada actuant a les 20:30h, una banda que ja va sorprendre al Feslloch fa unes setmanes. Per la nit, l’ambient correrà a càrrec de BKS, Ki Sap i Smoking Souls.
Arribades les 00:00h els concerts estaran acompanyats d’una barra amb preus populars. Benimaclet Klub Ska és una proposta que va naixer al 2008, de la formació d’un grup d’amics provinents d’altres bandes consagrades (Obrint Pas, La Gossa Sorda, Aspencat) i que ja havien compartit escenari abans d’iniciar el nou projecte. La seua música es caracteritza per incloure cançons dels clàssics grups de ska i versions skatalítiques de les cançons més mítiques.

Ki Sap continuarà amb la música ska. Incloent també una bona dosi de reggae, portaran al poble del Comtat les cançons de la seua discografia i l’evolució dels més de huit anys d’experència dalt els escenaris. 

Per últim els pegolins Smoking Soul’s, inmersos en una gira per tot el territori valencià, presentaran el seu treball, L’Espenta.  Un treball i un directe que els està funcionant de meravella, si atenem a com han omplert allà on l’han presentat fins ara.

En definitiva, el Fest Alcosser és una molt bona opció per al divendres 9 d’agost, que a més d’oferir sopar, jocs populars i Dj’s per al fi de festa, brinda un cartell envejable del que es podrà gaudir de manera totalment gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €