La Troba Kung-Fú prepara nou disc

L’últim treball discogràfic de la Troba Kung-Fú fou “A la panxa del bou” (2010) i la veritat és que ja ha plogut molt des d’aquell any. És per això que els membres del grup més rumberu de la música en català, encapçalats per Joan Garriga, s’han tancat de nou a l’estudi per enregistrar el que serà el seu tercer disc de llarga durada i que molt probablement el pugam gaudir a partir de la primavera d’aquest any.

De moment la informació va arribant molt a poc a poc i sols a través del seu facebook podem estar al dia del procés de la gravació, així com escoltar alguns fragments que formaran part d’aquest nou treball. El títol continua sent un misteri, però suposem que aviat el desvetllaran. El que ja us podem confirmar es la col·laboració del gran Ioannis Papaioannou que li donarà un toc grec al nou disc de La Troba Kung-Fú.

Els talls “Be rebel” i “El joglar” són alguns dels noms de les noves cançons que s’estan enregistrant a la Casa Fournier i que en els propers mesos podrem sentir. Per anar fent boca us deixem una de les noves cançons enregistrades en directe a la Casa Nicaragua. A ballar!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €