Fermin Muguruza visita Burjassot amb Orxata i At Versaris

El proper dissabte podrem gaudir de l’últim espectacle Fermin Muguruza que també comptarà amb les actuacions d’Orxata Sound System i At Versaris. 
L’Auditori de Burjassot serà l’encarregat d’acollir aquest espectacle que tindrà com hora de partida les 20:00h, amenitzat per Acció cultural del País Valencià en motiu de la Diada del 25 d’Abril.
  Fermin Muguruza torna als escenaris després de sis anys amb una gira plena de concerts celebramt els seus 30 anys damunt els escenaris. Aquest basc, recordem que inicià la seua carrera en solitari en 1999, després d’haver format part de diversos grups, pero en aquesta ocasió arribarà en companyia de nou músics amb el nom de Kontrakantxa
Així be, Orxata Sound System seran els encarregats de obrir la nit. El grup valencià, que ja vàrem veure el  passat concert de falles a Burjassot ens portaran el seu nou treball, presentat a finals de l’any passat 3.0. Recordem que ací podeu veure l’entrevista realitzada per la Tres deu el passat mes de març. 
Per últim podrem gaudir de At Versaris, que arribarà també presentant nou disc No Fear, que ens porta noves lletres amb diverses temàtiques. Vos avancem que en els pròxims dies podreu gaudir de l’entrevista que els nostres companys els han fet. Actuarà també El Blüe, guanyador del concurs RockPenat’13.
Les entrades anticipades les podreu adquirir a un preu de 12 euros a través d’aquest enllaç i 18 euros per als qui l’adquireixin en guixeta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €