La Setmana Cultural valenciana s’enlaira cap a Barcelona

Per nové any consecutiu aquesta setmana tindrà lloc la Setmana Cultural, organitzada de la mà d’Espai País Valencià a Barcelona. 
El que s’intenta és mostrar del sud als habitants barcelonins.
Els actes començaran demà dia 25 d’abril fins el pròxim 4 de maig. 
La temàtica d’enguany serà molt diversa, aportant temes de recent actualitat com les noves generacions literàries, el pooeta del poble, els vins emergents… i tot això  gaudint de la millor música del país. 
El divendres 26 d’abril començarà aquesta setmana fent un homenatge a Ovidi Montllor, amb el titol “Gràcies Ovidi” on participaran artistes com Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto.
 
 Dimarts 30, pròxima cita musical amb el conert “NUS”, on veurem als grans Pep Giemno “Botifarra” i Miquel Gil. Serà  un espectacle obert, al aire lliure i en acústic.  
L’últim cap de setmana serà el més musical de tots:
El divendres 3 de maig veuren un espectacle-recital on actuaran Vicent i Isabel Anyó Andrés, fent-li homenatge al gran poeta Vicent Andrés Estellés. 
I per últim, el dissabte 4 de maig veurem el concert “Música Vanlenciana al carrer”, concert pertanyent a La Gira 2013 amb música del grup del sud El Diluvi, i altres artistes i grups com Escak al Rei, Agraviats, La Torcamba Matanusca i Dj Santi Mataix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €