Svaters, Tardor i Mafalda protagonistes del III Concert pel Sàhara

Per 3r any consecutiu arriba aquest dijous 18 d’abril el Concert Benèfic pel Poble Saharauí, amenitzat per Indicat Música en Català i en el que col·laboraran els grups de Mafalfa, Tardor i Sva-ters. La Sala Matisse de València (situada a la zona del Cedre) acollirà de nou la solidaritat d’aquests grups en una causa que a dia d’avui encara no hi ha trobat sol·lució.
Sva-ters, grup decantat per l’ska en les seues cançons ens portaran la seua essència més ballaora, amb cançons del seu últim treball Sexe, Putxero i Rock and roll, pubicat ja fa dos anys. Pel que fa al segon grup, Tardor, aquests amics valencians empren diversos estils com són el punk, el pop i fins un rock alternatiu per comunicar als seus fans, mitjançant la música més senzilla la seua procedècia. I ja per si no hi hagués prou, Mafalda i el seu disc Música basura ens faran recordar les injusticies que pateix la societat actual.
Tots ells, malgrat ser grups diferents dins el panorama musical, representen la nit del dijous un mateixa il·lusió, la de fer gaudir al seu públic i la més important, el poder ajudar mitjançant la seua música al poble Saharauí.
Recordem que l’entrada anticipada seran 4 euros, que es podrà comprar a la web de la sala Matisse i 5 euros per a tots aquells que la compren en guixeta. Recordeu que els fons recaptats durant la nit del dijous aniran destinats directament a una expedició futura que organitzaran les mateixes persones encarregades de l’acte d’aquesta setmana. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €