Un 25 d’abril musical i estudiantil

Amb motiu de la celebració de la diada del 25 d’abril diversos col·lectius d’Alacant (Arran Alacantí, Endavant i SEPC) i València (BEA i SEPC) han organitzat una jornada plena de música. Aquests actes també es realitzen com a senyal d’aflorament cultural de la nostra música, llengua i literatura.
La captial valenciana acollirà el pròxim dimecres dia 24 d’abril, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València a tres gran artistes com són Feliu Ventura, Cesk Freixas i el conegut grup El Diluvi, que actuarà en primer lloc, ací podeu trobar la entrevista que la tres deu li realitzà. L’acte començarà a les 18h per només 2 euros.
Així mateix, els joves d’Alacant no han volgut tampoc deixar en l’oblit aquesta diada, pel que un dia dresprés que a València, és a dir, el mateix 25 d’abril podrem gaudir a Las Cigarreras de dos grans cantautors com són Natxo Gironés i Cesk Freixas.
Del primer d’ells, natural d’aquesta terra ja vam poder veure-lo actuar tant a la presentació del Casal Tío Cuc d’Alacant com a Xaló (Marina Alta) a un acte amenitzar per l’Assemblea de Joves de la Vall de Pop. Mentres que el cantautor del Penedés arribarà a Alacant després d’haver actuat a València, com ja hem anunciat més amunt.
A les 21:00h començaràn les actuacions, amb un preu de 3 euros per cap, i les entrades és podran aconseguir tant a la Universitat d’Alcant com al Cassal Popular Tío Cuc.
L’últim en celebrar musicalment el 25 d’Abril serà el BEA que portarà a Pau Alabajos, Toni de l’Hostal, el qual va fer l’última Llista, i Andreu Valor a la Facultat de Medicina de la Universitat de València.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €