Compte enrere per al Festuria 2013

Només queda un dia per a que comence el FesTuria, festival de música amb certs tocs polítics que enguany es celebrarà al cinema d’estiu de l’Eliana. Els darrers anys ha adquirit un important nombre de seguidors i aquest que serà el tercer, sembla que les expectatives seran cumplides.

L’objectiu d’aquest festival organitzat per una jove assemblea de Paterna és el d’oferir una alternativa d¡oci per a tots els públics, arreu dels territoris del Túria. Enguany, com ja va comentar la Revista Tres deu s’han observat diverses novetats respecte als darrers anys. 
Els passats mesos s’organitzà un concurs de bandes per determinar qui seria el grup que acompanyaria al famosos catalans Pirat’s Sound Sistema, que presentaran el seu nou disc Em bull la sang. Aquest va tindre una notable aceptació, ixint com a guanyador el jove grup d’Ontinyent KAOBA, anunciat a aquesta mateixa revista.

Us recordem que lesdeveniment començarà a les 20:00h, i només per tres euros, un més en taquilla es podrà gaudir dels quatre grups encarregats d’amenitzar la nit Kaoba, Mafalda, Skazofrenia i Pirat’s Sound Sistema. Encara que els actes comencen a les 20:00h, els grups no començaran fins les 22:00h, això si, de manera molt puntual.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €