El Diluvi posa veu al LipDub d’Alacant

Aquest dissabte 22 de juny, en plenes fogueres alacantines, la ciutat acollirà la realització d’un LipDub a càrrec del Casal Popular Tío Cuc.

Un LipDub, per a qui no ho sàpiga, és un video on apareix diversa gent vocalitzant la cançó triada. és una única peça realitzada de manera continuada sense cap tall i en moviment.
Per dur a terme aquesta mena de promoció el Casal Popular ha decidit que el grup que pose la seua música siga El Diluvi, i el seu nou tema Bandera Clara. Aquesta cançó recull l’essència de la ciutat d’Alacant i la seua realitat de la forma més poètica i senzilla possible.

El que es vol aconseguir mitjançant aquest LipDub és agrupar en un mateix video totes eixes agrupacions, associacions i col·lectius que treballen per millorar la cultura i defensar la nostra llengua, filmant-les en els llocs més emblemàtics de la ciutat. 
La gravació es realitzarà el proper dissabte a les 16:45h, data triada per poder captar l’ambient de festa que es viu a Fogueres. Després d’això només quedarà esperar per coneixer el resultat final.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €