El Diluvi posa veu al LipDub d’Alacant

Aquest dissabte 22 de juny, en plenes fogueres alacantines, la ciutat acollirà la realització d’un LipDub a càrrec del Casal Popular Tío Cuc.

Un LipDub, per a qui no ho sàpiga, és un video on apareix diversa gent vocalitzant la cançó triada. és una única peça realitzada de manera continuada sense cap tall i en moviment.
Per dur a terme aquesta mena de promoció el Casal Popular ha decidit que el grup que pose la seua música siga El Diluvi, i el seu nou tema Bandera Clara. Aquesta cançó recull l’essència de la ciutat d’Alacant i la seua realitat de la forma més poètica i senzilla possible.

El que es vol aconseguir mitjançant aquest LipDub és agrupar en un mateix video totes eixes agrupacions, associacions i col·lectius que treballen per millorar la cultura i defensar la nostra llengua, filmant-les en els llocs més emblemàtics de la ciutat. 
La gravació es realitzarà el proper dissabte a les 16:45h, data triada per poder captar l’ambient de festa que es viu a Fogueres. Després d’això només quedarà esperar per coneixer el resultat final.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
12
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €