Burjassot acull els concerts del 9 d’octubre

1291867_368202089977665_1406746732_oLA TROBA KUNG-FÚ PRESENTARAN EL SEU NOU DISC A  LA CASA DE LA CULTURA DE BURJASSOT

A dues setmanes del 9 d’octubre el Bloc Jove ja ens ha fet saber quins seran els grups musicals que commemoraran aquest dia. El dimarts 8 d’octubre a partir de les 20:00La Troba Kung-Fú (fent la presentació del seu nou disc ‘Santalegria‘, Aspencat i la seua Essència, els xics de montcada Atzembla i El Blüe (guanyador del concurs Rock Penat) seran els encarregats d’amenitzar la vetllada a la Casa de la cultura de Burjassot.

Els catalans La Troba Kung-Fú apleguen a Burjassot presentant el seu quart i nou disc ‘Santalegría‘, a ritme de rumba. Un disc en el que es reflexa la alegria i les ganes de festa del grup, sense oblidar-se en cap moment els grans problemes que afecten a un gran nombre de persones.

Les entrades per al concert  tindran un preu de 5 euros anticipada i 8 euros en taquilla. Les entrades es podran obtenir a establiments com Ca Revoltala Murta, la seu del Bloc Jove i de forma online a ticketea.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €