Arriba a l’Alcora el 5é festival Ultrasons!

Divendres arriba la música a l’Alcora. El festival ULTRASONS, que ja porta 5 anys al carrer obri les seues portes aquest divendres 11 d’octubre. El poble, situat a la comarca de l’Alcalatén acollirà emguany a nombrosos grups, que tocaran fins el 26 d’octubre.

ULTRASONS 2013 - CartellAquest festival, pensat per descobrir ls noves potencies musicals continua, després de cinc produint-se gràcies a l’Assemblea Juvenil JDB i els nombrosos col·laboradors, com són La Caixa Rural, l’Ajuntament d’Alcorapub Manhattanpizzeria La Gioconda‘ … entre molts altres.

Per altra banda i retornant al present musical, Aipes&Go seran els encarregats d’inaugurar la 5na edició del festival, actuant a la pizzeriaLa Gioconda‘ a partir de les 20:00h. No perdent la força d’aquest inici, el dissabte 12 es gaudirà de 12 hores de música, amb el marató musical Los Pollos Hermanos, el porgramma de ràdio local on al pub Manhattan estaran acompanyats de musics com La Punzada del Guajiro (17:00h), Albert Sanz Rogério Campas (19:00h), EarDrum (20:30h) i Groove Session (24:00h).

ULTRASONS 2013 - La Punzada del GuajiroLa resta del mes, la diversitat d’estils serà una de les claus i requisits distingits de l’Ultrasons, deixant-nos aquest cartell: 

18 d’octubre: Conferència per part de Pablo Medina al voltant de l’origen de la utilització dels sons i un recital de percussió a mans de David Moliner;  Dissabte 19 d’octubre: A les 20:00h actuaran Ramón Cardo & Friends al Saló Gòtic de la Casa de la Música i a les 24:00h al mateix local l’actuació de The Session Jazz Band The Session Jazz Band; el Divenres 25 a les 24:00h tindrà lloc l’actuació de Somtresons Ana Beltrán a la Casa de la Músicai per últim el dissabte 26 a les 19:30Joe Petraski i Los Carniceros del Tango al mateix saló de la musica i per acabar el festival 2013 Aullido Atómico Don Rogelio J. al pub Cassete 29. 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €