‘No ho volem’ el nou videoclip de Pepet i Marieta contra el fracking

pepet-i-marieta-1No ho volem‘  és el títol escollit pel grup d’Ulldecona, Pepet i Marieta contra el projecte Castor. Presentat aquest matí, han volgut donar el seu suport ales plataformes en contra d’aquest projecte, un magatzem de gas soterrani front a la costa de Vinaròs i l’Ebre que ha provocat nombrosos terratrèmols en les passades setmanes.

Des de l’any passat Pepet i Marieta estan molt vinculats amb les causes socials, i aquesta no és la seua primera mostra. ‘La Vía‘, música i lletra de la cadena humana realitzada el dia de la Diada de Catalunya també fou obra seua, amb la que donavensuport a la causa independentista, com milers de catalans ho van fer. Ací vos deixem ‘No ho volem‘, el nou clip de Pepet i Marieta:

Podeu vore ací també el vídeo de la festa cinquè aniversari de la discogràfica Mésdemil, en la que Pepet i Marieta es van convertir en indiscutibles protagonistes, i on vam aprofitar per fer-los algunes preguntes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €