Senior i el Cor Brutal, Arthur Caravan i Hugo Mas i Òscar Briz en el Teatre el Micalet de València

senior

Els pròxims 8, 9 i 10 de novembre el teatre El Micalet de València acollirà en concert a tres grups del panorama musical valencià. Senior i el Cor Brutal, Arthur Caravan i Hugo Mas i per últim Òscar Briz conformaran el cicle de Música en Valencià.

Senior i el Cor Brutal

El grup format a València a 2007 i que amb aquest últim disc “València, Califòrnia” ja van tres treballs editats, seran els encarregats d’obrir aquest cicle de música en valencià. Arriben presentant aquest treball on ens mostraran un estil més pròxim al folk que el que ens tenen acostumats a veure. Recordar que l’actuació tindra lloc el pròxim dia 8 de novembre a les 20:30h.

wegener

Arthur Caravan i Hugo Mas

El divendres 9 és el torn pels alcoians. A la mateix hora que el dia anterior 20:30h Arthur Caravan i Hugo Mas pujaran a l’escenari per mostrar el seu últim projecte “Wegener“. Un disc bastit de metàfores en honor a la literatura i la ciència. Un disc que com ells afirmen preten “davallar a les misèries i les esperances del propi ésser humà”.

Òscar Briz

youth oscar brizÒscar Briz, el cantautor natural de l’Alcúdia posarà el punt i a banda a aquest cicle musical. La seua música sonarà entre les parets del teatre el diumenge 10 a les 19:00h, presentant “Youth“. Soul, pop, cançó de protesta, folk-rock… són algunes de les pinzellades que podrem trobar dins del seté treball musical de que és considerat com un dels valencians més destacats dins la cançó d’autor.

La venda d’entrades es realitzarà de forma on-line amb un preu de 8 euros i de 10 si es fa en taquilla el mateix dia de l’espectacle. A més  a més s’ha posat a disposició dels interessats una promoció de 3×2, on s’adquirirà l’entrada dels tres concerts per un preu de 20 euros. Aquesta oferta només serà vàl·lida anant a taquilla abans del 7 de novembre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €