Les aventures de Benji Bananas

Benji Bananas és un joc de plataformes d’acció. L’aventura consisteix en posar-se a la pell d’un mico per anar saltant de liana en liana, agafant el màxim de plàtans possibles. Al llarg del joc aniràs trobant una sèrie d’enemics, com són les serps, els tigres o la gravetat, que faran que la missió, en principi fàcil, es complique i alhora t’enganxe.

benji-bananas-2

A colp d’ull, et recordarà al clàssic Donkey Kong pel símil del mico i els plàtans, però molt prompte t’adonaràs que res té a veure, tant en la metodologia com en els objectius. El joc principal de Benji Bananas consisteix en superar diferents missions balancejant al mico per la selva. Per exemple aconseguir un nombre determinat de plàtans, arribar a superar tants metres de recorregut sense caure o que t’eliminen els enemics, o arribar als mons que t’indiquen. A mesura que vas superant les primeres missions aniràs alliberant altres i així successivament.

Per tal d’ajudar-te, Benji Bananas conte power-ups. Són objectes que faciliten el joc del personatge o que proporcionen al jugador poders per a tindre més impuls o no caure de les lianes. Es poden aconseguir canviant-los per plàtans o flotant per la pantalla durant la partida. Com més plàtans aconseguisques més facilitats tindràs per avançar pels diferents mons.

benji-banana-3

Un altre mode de joc permet reptar-te amb un altre jugador. Bàsicament són tres competicions: una carrera per veure qui aconsegueix més plàtans, una carrera per veure qui allibera abans a la núvia de Benji i una altra per veure qui es balanceja més lluny.

Els controls del joc, al principi d’utilitzar-los, són un poc complicats. Per fer que el mico vaja d’una liana a l’altra has de mantenir el dit sobre un lloc determinat de la pantalla, alçar-lo i tornar a posar-lo en el mateix lloc quan vulgues que torne a agafar-se a la liana següent. Allò que en principi pareix fàcil, requereix una sincronització quasi perfecta. Però tranquils, només és qüestió de pràctica.

 

Benji Bananas és totalment gratuït. Hi ha publicitat però no és gens intrusiva, a diferència d’altres jocs en el que es transforma en un impediment per jugar lliurement. També conte la possibilitat d’aconseguir plàtans mitjançant la compra, que va des de 0’99 per aconseguir-ne 2500 fins a 59’99 euros per aconseguir-ne 150000. A més, twitejar el resultat del joc o donar-li al m’agrada de Facebook permetrà aconseguir plàtans addicionals.

En resum, es tracta d’un joc que, en principi, costa agafar-li el truc per la peculiaritat dels controls, però que a mesura que vas adaptant-te t’enganxa i fa reptar-te a tu mateix. Els sons que acompanyen la partida son relaxants i et submergeixen en la selva i els seus perills.

benji bananas

 

Descàrrega ‘Benji Banana‘.

Al Google Play //A l’App Store // A Windows Phone

 

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €