La meua banda sonora

La majoria de persones recordarà aquest 2013 com l’adéu d’Obrint Pas, Al Tall, Antonia Font, Rapsodes o 121db. Jo en canvi recordaré aquest any com un dels més divertits de la meua carrera professional en l’àmbit musical.

Tot i que m’he quedat sense poder gaudir de l’ùltim concert d’Al Tall o dels directes dels nous discs de Pau Miquel, Mox Nox o Òscar Briz, en canvi si que he pogut gaudir de concerts tan bons com els del Festival Kings of Coal que organitzava Tremola, o de la dolça música de Miquel Pérez Perelló en l’Odissea d’Homer a l’auditori de Torrent o un dels vells clàssics com La Gran Orquesta Republicana a la Matisse.

També he gaudit d’alguna nit boja amb els mix de DJ Ley a La 3, un concertas del Columpio Assesino a la Wah-Wah, unes potencials proves de sò de 121db a l’Octubre o veure uns mainstream com Supersubmarina a la Sala Opal de Castelló. Un dels concerts que em guardaré en un caixó per a tenir-lo molt de temps serà el que va organitzar Suport Produccions a Oliva, Antonia Font en la gira del “Vostè és aquí”, i un altre concert preciós va ser l’acústic de Senior i el Cor Brutal amb la presentació de “València-California” al Racó de la Corbella.

En el pas temps tots els valencians recordarem el concert – manifestació de la Primavera Valenciana, massiu i polèmic. També he passat molts moments entre amics, recorde un bon concert duet de Josu Bergara i Pau Alabajos al Teatre Micalet, i el viatge calidoscòpic amb Orxata als Premis Enderrock a Girona i Les Tanneries de Dijon. Molta música la de la BKS al Xalònia i molt especial veure el nou Aspencat tocant al seu poble, açò et fa adonar-te’n com ràpid passa el temps.


Recorde un ritme pausat, la veu molt dolça de Clara d’Andres al cicle Hostes organitzat per la Casa Calba a l’Octubre, i també recorde la visita de l’energètic Fermin Muguruza en el concert del 25 d’Abril celebrat a Burjassot i organitzat per Pro21. Sense dubte aquest any el recordaré per realitzar la meua primera gira completa amb un músic, la gira Sense Equipatge, 8600 km i 28 dies amb Pau Alabajos, no dic res més perquè estem preparant un llibre! També amb Pau, xarrarem molt sobre el nou espectacle que estava preparant: Pau Alabajos diu Mural del País Valencià de Vicent Andrés Estellés organitzat per la gent de Metrònom i presentat en Castelló i al botànic de València.

També hi han hagut aniversaris, Orxata feia deu anys i amb la gent del Xufa Rock organitzarem un festa volcànica la nit de Sant Joan a la platja d’Alboraia, allí recorde descobrir la gent de Siesta i molta festa… senzillament genial!

I com que a l’estiu tot el món viu, ens trobarem als pobles, aquesta vegada foren els Obrint Pas, acompanyats per Aspencat, ja amb escenografia, a Benidoleig. I després a Ontinyent el Meruts Festival que va ser massiu, amb la gent de Txarango i la Raiz que van fer cantar al públic durant tota la nit.

I acabe l’any amb el seguiment d’Obrint Pas de la mà de Propaganda pel Fet: fantàstic concertàs al BAM durant les festes de la Mercé en Barcelona, la gira d’Alemanya, l’acomiadament de València en Vinalesa, el adèu a Girona en les Barraques, el Tour USA + MEXICO que és per a fer un documental i d’ara el últim concert en elèctric del Festivern.

Vaja, que sense adonar-me’n aquesta banda sonora 2013 ja s’ha acabat! Baixe a compra-me un parell de cintes de 90, que aquest 2014 també pareix que serà llarg! Gaudiu melòmans!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €