Smoking Soul’s o Escala i Corda al Carnestoltes de Pego

carnestoltes pegoLa festa s’avança un dia abans amb Smoking Soul’s

Les Carnestoltes de Pego (Marina Alta), un dels més famosos del País Valencià rebrà a milers de persones el pròxim cap de setmana. Nombrosos autobusos de tots els racons, des de Callosa, Benidorm, Orba, Altea, Oliva, Xeraco… arribaran l’1 de març a aquesta festa de gran interés turístic.

Enguany s’hi incorporen novetats. Per tal d’evitar les aglomeracions de gent, el poble de Pego ha decidit que aquest 2014 la festa comence un dia abans, el 28 de febrer. Somking Soul’s, Blat i La Fèmina Band, tot grups del poble, actuaran en concert obrint la festa. L’actuació començarà a les 23:30h, en el plà de la Font.

carnestoltes alternatiuArribat el dissabte dia 1, amenitzaran la desfilada les batucades de Ondarattack, Tropa la trop i l’agrupació musical de Pego que començarà a les 00:30h. Hi hauran tres zones de música. Al plà de la Font es trobarà una macrodiscomòbil que començarà a les 23:00h fins les dos de la matinada. Per altra banda, a la plaça del mercat i a la de l’Antic Regne de València les orquestres ‘La Bruja‘ i la ‘Crash‘ no deixaran de tocar fins les 6:00h.

Escala i Corda al Carnestoltes Alternatiu

No podia faltar, com la resta d’anys, el Carnestoltes alternatiu. Per això al carrer Sant Rafel podrem trobar l’actuació dels dj’s Escala i Corda que amenitzaran la festa també fins 06:00h del matí amb una de les seues sessions característiques que combinen el reggae o el mestissatge amb sons més electrònics com el drum’n’bass o el moombah.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €