Festival Diània, un altre festival per a aquestes pasqües

Els dies 17, 18 i 19 d’abril Ontinyent acollirà el Festival Diània

diàniaOntinyent, capital de la Vall d’Albaida, rebrà aquestes pasqües el Festival Diània, que vol ser el segon festival de música en valencià de les comarques centrals, després del Festivern. Organitzat per l’Assemblea de joves Meruts d’Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent, s’acolliran en aquests tres dies 22 grups i cantautors vinguts de tots els racons del País Valencià.

El terme Diània, nom que rep el festival, designa les comarques centrals valencianes: la Costera, Vall d’Albaida, la Safor, la Marina, el Comptat, l’Alcoià i el Canal de Navarrés. Els organitzadors busquen, amb aquest festival, convertir-lo en un referent d’oci cultural a Pasqua que servisca de trampolí per als grups de música valencians.

El preu serà de 7 euros el dia 17 i 15 euros el 18 i 19. Aquest preu és de venda anticipada (fins l’15 d’abril) mitjançant la seua pàgina web.

DIJOUS 17 VESPRADA 18:30h. fins 21:30h: Andreu Valor, Pau Alabajos, Toni de l’Hosta i  Arthur Caravan. DIVENDRES 18 (ZONA CONCERTS): Aspencat, Pepet i Marieta, Ki Sap, Atupa, Mugroman, La Caixa de Gel, Col·lectiu dj’s Ca la Iaia, La Marabunta i Kaoba. DISSABTE 18 (ZONA CONCERTS): La Raíz, Sherpa, Sant Gatxo, Auxili, Tashkenti, Smoking Soul’s, El Corredor Polonés i Karra- Ska’l.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €