La UPV aposta un any més per la música en valencià

III cicle concerts en valenciàA partir del pròxim 16 d’octubre i fins el 6 de novembre, el Servei de promoció i normalització lingüística de la Universitat Politècnica de València ha orgnanitzat el III Cicle de concerts en valencià. Aquesta iniciativa sorgida fa ja tres anys amb el suport del COM (col·lectiu Ovidi Montllor) i l’AVL (Acadèmia Valenciana de la Llengua), pretén promoure la música en valencià i oferir als grups la presentació dels seus treballs.

Aquest 2014 s’ha notat l’aposta per la música d’autor, on sonarà en les tres seus de la universitat: València, Gandia i Alcoi. Cinc concerts amb dos grups per dia han quedat programats per a les següents dates. El 16 d’octubre la facultat de Belles Arts de València  acollirà al cantautor barcelonés Jordi Montañez, qui des de 2009 ha realitzat més de dos-cents concerts i publicat dos treballs musicals, Dolça Victòria (2011) i Cançons d’ara (2013). Aquest actuarà junt a Alterkat, grup jove de la Safor format amb estudiants de la UPV. Aquest mateix dia, a la plaça Ferràndiz i Carbonell d’Alcoi, s’escoltarà el rap de Garrotada (la Safor) i el rock de Desustancia.

ANDREU_VALOREl final de mes anirà marcat pels cantautors Àlvar Carpi Néstor Mont, qui a la ciutat de València presentaran Carrer Passeig  Amor de terra, respectivament. Al novembre, dia 6, els Motius de El Diluvi compartiran escenari amb Naia i el seu camí cap al folk, el pop i la cançó d’autor. Així mateix el campus de Gandia continuarà oferint al seu públic la cançó d’autor amb Andreu Valor i el seu darrer disc Malgrat la pluja. I tancant el cicle de concerts 2014, els castellonencs TanStupids portaran als escenaris de Gandia l’últim disc editat enguany, Plou. Tots els concerts són d’entrada gratuïta i a les 19h, menys a Alcoi on els grups actuaran a les 20h.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €