Pau Vallvé i Ramon Rodríguez compartiran escenari a València

Pau Vallvé. Foto de Mònica Llop

Molts amants de la música prefereixen fugir dels festivals i no volen ni olorar-los. Se’ls fan curts els concerts. Es queden amb la sensació de tenir un poc de sabor de tot i al mateix temps de res. Se’ls barregen les cançons, les bandes, les sensacions i just quant li agafen el punt a un concert concret el grup s’acomiada i marxa de l’escenari. Doncs, el festival Cultura Goril·la ha tingut en compte aquesta reflexió i ha apostat pels concerts de llarga durada. Seran dos dies de música on s’intercalaran diferents estils musicals, per un costat el dia 20 de febrer The New Raemon i Pau Vallvé interpretaran els seus nous treballs i el dia 21 li tocarà el torn a Txarango i Buhos.

En aquesta ocasió, Pau Vallvé i Ramon Rodríguez, The New Raemon, compartiran escenari per primera vegada al Cultura Goril·la. “Tot i ser amics i coneixe’ns de fa temps crec que no havíem coincidit encara en un escenari el mateix dia!, afirma el cantautor Pau Vallvé. I continua: “Sempre és una bona notícia que passin coses noves i més si és amb il·lusió i ganes, però aquest cop fa especial il·lusió perquè compartirem escenari amb el Ramon i la seva banda”. Vallvé fa poc que ha tret disc a la llum i es troba inmers en plena gira. “La veritat és que està sent una passada, tan el disc com la gira han tingut una molt bona rebuda i fa il·lusió això, i a sobre amb la banda ens ho passem molt bé tan dins com fora l’escenari”, afegeix el cantautor català.

Cultura Goril·laSembla que cada vegada els valencians i els catalans ens acostem més i, almenys, al terreny musical això és força positiu. A l’eix Catalunya, País València i Illes Balears el sector musical s’està unint poc a poc a través de festivals com aquests, de col·lectius, de segells discogràfics, etc. I a molts en aniria millor si construirem un marc rígid de la indústria cultural. “Fa il·lusió que aquests últims anys començo a baixar ja amb regularitat cap al País Valencià així que serà un plaer tornar-hi, bona gent per allà!”, manifesta Pau Vallvé.

Com ja apuntava la revista en el darrer mes de desembre, el Cultura Goril·la pretén establir-se com a una iniciativa complementària als festivals de masses, on, a diferència d’aquestos, es podrà gaudir de concerts més extensos, permetent als artistes desenvolupar el seu repertori i presentar el seu espectacle de manera completa.

Fotografies de Mònica Llop.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €