Pau Vallvé i Ramon Rodríguez compartiran escenari a València

Pau Vallvé. Foto de Mònica Llop

Molts amants de la música prefereixen fugir dels festivals i no volen ni olorar-los. Se’ls fan curts els concerts. Es queden amb la sensació de tenir un poc de sabor de tot i al mateix temps de res. Se’ls barregen les cançons, les bandes, les sensacions i just quant li agafen el punt a un concert concret el grup s’acomiada i marxa de l’escenari. Doncs, el festival Cultura Goril·la ha tingut en compte aquesta reflexió i ha apostat pels concerts de llarga durada. Seran dos dies de música on s’intercalaran diferents estils musicals, per un costat el dia 20 de febrer The New Raemon i Pau Vallvé interpretaran els seus nous treballs i el dia 21 li tocarà el torn a Txarango i Buhos.

En aquesta ocasió, Pau Vallvé i Ramon Rodríguez, The New Raemon, compartiran escenari per primera vegada al Cultura Goril·la. “Tot i ser amics i coneixe’ns de fa temps crec que no havíem coincidit encara en un escenari el mateix dia!, afirma el cantautor Pau Vallvé. I continua: “Sempre és una bona notícia que passin coses noves i més si és amb il·lusió i ganes, però aquest cop fa especial il·lusió perquè compartirem escenari amb el Ramon i la seva banda”. Vallvé fa poc que ha tret disc a la llum i es troba inmers en plena gira. “La veritat és que està sent una passada, tan el disc com la gira han tingut una molt bona rebuda i fa il·lusió això, i a sobre amb la banda ens ho passem molt bé tan dins com fora l’escenari”, afegeix el cantautor català.

Cultura Goril·laSembla que cada vegada els valencians i els catalans ens acostem més i, almenys, al terreny musical això és força positiu. A l’eix Catalunya, País València i Illes Balears el sector musical s’està unint poc a poc a través de festivals com aquests, de col·lectius, de segells discogràfics, etc. I a molts en aniria millor si construirem un marc rígid de la indústria cultural. “Fa il·lusió que aquests últims anys començo a baixar ja amb regularitat cap al País Valencià així que serà un plaer tornar-hi, bona gent per allà!”, manifesta Pau Vallvé.

Com ja apuntava la revista en el darrer mes de desembre, el Cultura Goril·la pretén establir-se com a una iniciativa complementària als festivals de masses, on, a diferència d’aquestos, es podrà gaudir de concerts més extensos, permetent als artistes desenvolupar el seu repertori i presentar el seu espectacle de manera completa.

Fotografies de Mònica Llop.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €