Inèrcia presenta “L’horitzó”, nou single i videoclip

El grup de rock valencià Inèrcia torna a l’escena amb nou single i nou videoclip, avançament del seu proper àlbum “Sendes salvatges” (Mésdemil, 2015). La cançó elegida per tastar el seu proper disc és “L’horitzó”, un tema ple de força, que parla de la necessitat d’afrontar els problemes i les dificultats, sempre amb determinació i valentia.

El videoclip ha estat enregistrat i produït per l’agència gestora d’aquesta revista, Tresdeu Media, i tracta de reflectir visualment la metàfora que planteja la lletra de la cançó: l’evolució buscada des d’un present simètric i mecànic, traduït en tons grisos i apagats, fins a un futur emocional i harmònic.

Després de la bona acollida del seu primer disc “No és cap simulacre”, Inèrcia comencen a compondre el seu segon disc, “Sendes Salvatges” (Mésdemil, 2015). En aquesta ocasió, tornen a repetir als estudis RPM de la mà de Roger García i, a més, compten amb la producció de Mark Dassousa. Amb aquest nou àlbum fan un pas més cap al rock alternatiu i tracten de reflectir el canvi social i polític que s’ha viscut durant el seu procés de composició.

Per finançar aquest treball, Inèrcia ha iniciat un procés de micromecenatge, i encara podeu participar en el seu Verkami.

captura aitor sense barres

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €