La màgia i la pilota unides en una sèrie web

Màgia i pilota, això és possible gràcies a ”Joc de Lloses i Mans”, la nova sèrie web de quatre capítols protagonitzada pel Mag Rubén Aparisi. El jove de Vinalesa uneix dues de les seues passions: el món de la pilota valenciana i el de la màgia. En la sèrie Rubén Aparisi tracta de sorprendre algunes de les pilotaris més conegudes amb els seus trucs: el subcampió del trofeu individual d’escala i corda, F. Xavier Puchol (Puchol II), les campiones per parelles i equip, Noèlia i Ana Puertes, el jugador i creador del portal PilotaVeu, Ricard Sentandreu i dos mites de la pilota, José i Paco Cabanes o, com millor se’ls coneix, Genovés I i Genovés II.

Els quatre escenaris de rodatge, un per cada capítol, han estat La Ciutat de la Pilota de Montcada, el Museu de la Pilota de Genovés, el poliesportiu de Vinalesa i l’emblemàtic trinquet de Pelaio, el qual estigué a punt desaparèixer. El mateix Rubén Aparisi reconeix que amb “Jocs de Lloses i Mans” volia allunyar-se de la tradicional figura de mag “bareta i abracadabra” i afirma que “és la meua intenció, tant en este projecte com en tot el que faig en la meua trajectòria com a artista professional” i assegura que sempre apostarà per crear punts d’unió entre la màgia i qualsevol aspecte del món valencià.

L’estrena de “Jocs de Lloses i Mans” sigué el 18 de febrer passat a Ca Revolta, però ja es pot veure en línia al canal de youtube del Mag Rubén Aparisi. La sèrie és una coproducció de Trellat Media i Badbrain Productions i ha comptat amb el patrocini de Pollos Planes, Dacsa, Caixa Popular, Muebles de cocina JR, Cooperativa elèctrica de Vinalesa i Edicions Bromera.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €