El canal de Korah, doblatge i varietats a Youtube

korah-2

Nova remesa de youtubers valencians. El canal de Korah pertany a Carles Caparrós, un xic trentanyer, fanàtic dels Foo Fighters (#LaLlista de maig de la Tresdeu) i amant de la història, en concret, la II Guerra Mundial. El seu pseudònim l’acompanya des de ben xicotet i és actor de doblatge professional des del 2006. Començà amb un canal propi fa just 4 anys però els seus inicis foren en un de compartit comentant les partides d’un jugador electrònic de Call of Duty, és a dir, amb els gameplays. Ara, el seu canal ha evolucionat cap a les crítiques i opinions, esport i curiositats personals. Però una de les coses que més èxit té són els seus doblatges paròdia.

Una feina de la qual es troba molt satisfet és haver doblat en valencià el personatge Shu, de la sèrie animada Blue Dragon. Però des que tancà RTVV, va perdre gran part de la seua font d’ingressos. Dinsminuí els seus ingressos però guanyà molt de temps lliure. Temps que ha invertit en Youtube. El resultat? En dos anys ha passat de tenir menys de 100 mil seguidors a més de 200 mil. També d’eixa situació ha fet vídeos sobre el seu estat laboral, vinculat al sector dels actors i actrius de doblatge, on assegura que, des del tancament de Canal 9, han perdut el 85% de la seua font d’ingressos.

Korah assegura que quan parla “s’enrotlla” com les persianes i no troba important tenir en compte la duració dels seus vídeos. És un habitual de les preguntes i respostes, però la psicologia està sempre molt present, ja siga a les peces on fa crítiques a programes de TV, Youtube o la societat com aquells on parla de la seua vida personal i llibres.

 

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €