Les últimes novetats en videoclips valencians

Smoking Souls, Kontaminació Akústika, Mafalda o el Diluvi són alguns dels grups que han publicat novetats estes darreres setmanes. Notícies de tornades de grups, noves cançons, nous discos i, allò que més ens agrada, nous videoclips. Les bestretes audiovisuals han arribat pegant fort este 2017 i són l’oportunitat de les bandes valencianes per mostrar noves cançons d’una manera, si cap, més creativa.

A la redacció de la Tresdeu t’ho posem fàcil i reunim en este article els 6 darrers videoclips de les bandes valencianes més consolidades de l’escena. Rap, mestissatge, rock o ska. Tots els estils amb un denominador comú: la insubmissió i l’esperit crític.

Obrint Pas “torna”, però, amb col·laboracions. Ho fa amb Kontaminació Akústika en el tema ‘Germanor’, una de les cançons del darrer treball, Voraviu (2016) . Xavi Sarrià i Miquel Ramos acompanyen el grup de Biar en este videoclip gravat als carrers del mateix poble i editat per Anmorsígol.

KONTAMINACIÓ AKÚSTIKA – ‘GERMANOR’

Els imparables Smoking Souls també publiquen novetats i, de moment, ens tenen mal acostumats amb clips d’avançament, com els de ‘Murs’ i ‘Vida’. Els de Pego tornaran a la càrrega amb el proper treball Cendra i or.

SMOKING SOULS – MURS

D’altra banda, Atzembla manté la flama viva amb el rock a colp de dolçaina i la metàfora del foc. Amb ‘Pólvora’ xafen fort les primeres setmanes de 2017.

ATZEMBLA – PÓLVORA

El reggaecore de Mafalda arriba en forma de col·laboració amb la banda Desakato. ‘Nuberu’ és el darrer videoclip d’un dels grups més insubmissos de l’escena valenciana.

MAFALDA – ‘NUBERU’

El grup de Borriol, Égalité, vénen també amb ganes de trencar les normes del sistema social. Amb el videoclip de ‘Trenca la finestra’ ens avancen el proper disc de la banda de La Plana i donen un missatge de força a aquelles persones que busquen noves formes de viure.

ÉGALITÉ – ‘TRENCA LA FINESTRA’

L’amor entés des de la diversitat amb ‘Tendresa Insumbmisa’, d’El Diluvi. El 14 de febrer ens delectaren amb un nou videoclip que feia de contrapés a l’amor entés socialment amb un sol model. El grup d’Alcoi anima als cors també a desobeir les normes socials que imposen com han de ser les relacions personals i de parella.

EL DILUVI – ‘TENDRESA INSUBMISA’

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €