Creen un Pokémon Go de les Falles de València

Falles Play & Go ha arribat a València per a revolucionar la manera en què veiem les falles. Després del joc de cartes La Fallera Calavera i l’app On Falles!, arriba ara una nova app que contribueix a la narrativa fallera: Falles Play & Go. L’app està inspirada en l’exitós joc Pokémon Go i és el resultat de la col·laboració entre Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València i l’empresa de creació digital, No Spoon Lab. Aquest projecte de No Spoon Lab s’inclou dins de la línia de treball oberta des de fa un any per Las Naves per a fomentar i impulsar la creació digital valenciana. L’aplicació va ser finalista en el concurs nacional d’aplicacions turístiques de FITUR. La seua matriu, Play & Go, és una potent eina turística que permet crear experiències de joc úniques relacionades amb els llocs que es visita.Falles Play

Es tracta d’una aplicació turística en forma de joc per a promocionar, de forma original, les Falles. L’app és gratuïta i està disponible per a iPhone i Android. El Falles Play & Go consisteix en superar missions geolocalitzades, les quals estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat.

El Falles Play & Go es convertirà en una autèntica competició que durarà tota la setmana fallera del 2017. Una forma més de celebrar la recent declaració de la festa com a Patrimoni de la Humanitat. A partir de superar les missions geolocalitzades, els i les usuàries podran aconseguir punts i competir per regals mitjançant jocs de realitat augmentada.

No obstant això, el Falles Play & Go és diversió i, a la vegada, una eina didàctica i turística. L’aplicació ofereix tota la informació turística relacionada amb les Falles, com la localització dels monuments, fotos, descripcions i esdeveniments destacats. A més, a més es poden valorar els monuments i deixar comentaris. En aquest projecte col·laboren diversos comerços i agrupacions valencianes que ofereixen regals als i les usuàries, com smartphones o consumicions gratis. Tot un comboi!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €