Les 20 cançons en valencià favorites de Miss Tagless

miss tagless

La youtuber de Pedreguer (Marina Alta), Miss Tagless, pujà ahir un vídeo on explica quines són les cançons en valencià, bo, en català, que més li agraden. Sílvia Pérez explica com ha arribat a fer eixe nou vídeo: “per un directe d’Instagram, molts de vosaltres em preguntàreu (els seus seguidors i seguidores) quins eren els meus grups preferits de música cantada en valencià, que féra el 20 SONGS TAG“. Miss Tagless confessa que ella no en coneix massa grups i cançons de l’escena en valencià. Per eixe motiu, demanà a les seues seguidores i seguidors que li recomanaren grups i temes.

El resultat ha estat, més que un rànquing, una llista de les 20 cançons que Sílvia Pérez no havia escoltat mai abans i li han agradat. Els grups que menciona són tant valencians com catalans: Roba Estesa, ZOO, Somking Souls, Auxili, Txarango, Aspencat, Acció, Manel, Blaumut, Buhos, Animal, Doctor Prats, L’Home Brut, Tardor, Herba Negra, Itaca Band, Els Catarres, Oques Grasses, El Diluvi i Arrap. Els temetes te’ls dirà Miss Tagless en el vídeo. Des de Londres fins al món sencer, estes són les 20 cançons preferides de Miss Tagless.

Alguns dels grups de l’escena en català s’han quedat fora de la llista, però també els menciona a la caixa de descripció. Ells i elles són: Kontaminació Akústica, Talps, Égalité, Assekes, Gin Lemons, Pupil·les Dilatives, Lax N’ Busto, Sènior i el Cor Brutal, Esir i una llarga llista més.

Miss Tagless ja va esciure el passat octubre #LaLlista de la Tresdeu. Esta secció consisteix en fer un rànquing de les cançons favorites d’una personalitat valenciana, ja siga una política, una artista, un músic o una youtuber, com és el cas de Sílvia Pérez.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €