El poliamor arriba als mass media amb You Me Her

You Me Her

Com acaba una prostituta convertint-se en la parella estable d’un matrimoni? Primer plànol, un home i dona tirant a la quarantena, asseguts en un sofà amb certa incomoditat i una veu en off: Com de freqüentment practiqueu sexe? La parella es mira, i menteix.

En realitat, Emma (Rachel Blanchard) i Jack Trakarsky (Greg Poehler) són una parella ben prototípica de sèrie americana: s’estimen, són blancs i heterosexuals, tenen carreres amb futur, una casa amb jardí als suburbis de Portland. Però, com Emma admet, sent quasi com alleujament quan follen, perquè implica que s’hi lliura per una temporada. També prototípicament, la seua vida sexual fa aigües.

La trama comença a complicar-se quan Jack, fent cas de l’irreverent consell del seu germà, contracta els serveis d’una escort, Izzy (Priscilla Faia), per recuperar la confiança i el desig i aconseguir així salvar el seu matrimoni. El que iniciava com un ‘acord’ econòmic entre dos ràpidament evoluciona i es complica, fins arribar a una relació sentimental a tres bandes.

La sèrie, que acaba d’iniciar al Canadà la seua segona temporada (i ha renovat per a una tercera), presenta qüestions afectives complexes des del format d’una sitcom, donant-li un cert sabor retro, noranter. A través dels 10 capítols en què es dividix la primera temporada, ja disponible a Netflix, descobrim un sistema complex d’equilibris, complicitats, amor i gelosies, sense exageracions ni idealitzacions, i que, en realitat, recorden bastant a les complicacions mundanes de qualsevol altra parella tradicional. La identitat sexual, l’ego i les inseguretats, els riscs i les pors d’una intensitat afectiva desigual van de la mà d’una bona dosi d’humor i d’ironia en aquesta comèdia entranyable, tot per traslladar una pregunta a l’espectador: és l’amor sols cosa de dos?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €