5 pel·lícules per a vore en la ‘Fiesta del cine’ de maig

fiesta del cine pel·lícules cartellera

Torna la Fiesta del Cine. Els dies 8, 9 i 10 de maig, diversos cinemes d’arreu de l’Estat i del País Valencià acullen esta celebració per l’audiovisual. De segur que ja teniu clar que anireu, però, encara no heu decidit quina o quines pel·lícules veureu de la cartellera. Doncs bé, t’ho posem fàcil.

La web ha publicat les sales adherides a la festa del cinema. Si vius a Alacant podràs gaudir de la Fiesta del Cine a cinemes com Axion Alcoy, Yelmocines Puerta Alicante, Kinepolis Alicante o l’Autocine Drive In. En el cas que estigues per Castelló els dies 8, 9 i 10 de maig, Axion Costa Azahar, Multicines Sucre, Cinesa Salera i Neocine Puerta Azahar són les 4 sales de la festa. A València, la cosa s’amplia: Cinesa Bonaire, Cines MN4, ABC Gandia, Axion Xàtiva, ABC Gran Turia, Autocines Star o Cines Babel, entre moltes altres sales, et permetràn veure pel·lícules a presu de ganga.

1. Negación

Una pel·lícula basada en fets reals. La història de l’escriptora i historiadora Deborah Lipstadt (Rachel Weisz), qui va haver de plantar cara i lluitar judicialment per demostrar que l’Holocaust sí va passar quan David Irving (Timothy Spall), negacionista del genocidi, la denuncia per difamació.

2. Un italiano en Noruega

La pel·lícua italiana més taquillera de la història. Checco té un bon treball, funcionari en una província al sud d’Itàlia. Amb els seus 38 anys, novia i vivint amb els pares, veu que la seua existència és truncada per les retallades de l’Estat italià. Ha de deicidir entre indemnització o trasllat. Una comèdia que relata els instríngulis de Checco per a mantindre la seua feina sense importar a quin país del món l’envien.

3. John Wick. Pacto de sangre

Segona pel·lícula després de l’èxit del 2014. John Wick és un sicari interpretat per Keanu Reeves i es veu forçat reprendre la feina per un antic soci. L’objectiu? Fer-se amb el control d’una cofraria internacional d’assassins. No es pot negar, està obligat per un jurament de sang. John viatja a Roma, on s’enfrontarà amb alguns assassins més perillosos del món.

4. Z, la ciudad perdida

Després de participar en una expedició topogràfica de la Royal Society a Bolivia, el soldat Percy Fawcett (Charlie Hunnam) queda fascinat per la jungla i accedeix a participar en una expedició més remota, a pesar d’allunyar-li de la seua dona, Nina (Sienna Miller), i els seus fills durant diversos anys. Percy descobreix vestigis d’antigues civilitzacions perdudes i torna a Anglaterra convençut de l’existència d’una ciutat enfonsada, la misteriosa ciutat de Z. Malgrat que els seus arguments són ridiculitzats públicament per la comunitat científica, FPercy Fawcett reprén el seu darrer viatge a la selva brasilenya junt amb el seu fill Jack, ineterpetat per Tom Holland, per a demostrar les seues teories.

5. Guardianes de la Galaxia 2

Narra les aventures de l’equip mentre atravessen els racons del cosmos. Els Guardians han de lluitar per mantenir unida la seua família mentre desgranen el misteri de la vertadera filiació de Peter Quill. Els vells enemics es converteixen en nous aliats i els persotatges favorits dels fans que vénen dels còmics clàssics ajudaran als herois.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €