Tornen l’ska, el swing i el balkan al 5é Iboga Summer Festival

L’Iboga Summer Festival s’apropa cada cop més. El 26, 27, 28, 29 i 30 de juliol a la platja de Tavernes de la Valldigna (la Safor) sonarà la música dels grups més internacionals del swing, el balkan i l’ska. Des de Sarajevo, Emir Kusturica & The NoSmoking Orchestra encapçala el festival. Rock balcànic, ple de fusió mediterrània experimental i fet per un artista total. Allà on el veuen gutarra en mà, Emir Kusturica pot presumir d’haver guanyat dues vegades la Palma d’Or del Festival de Cannes per la seua tasca com a director de cinema.

Junt amb el rocker iugoslau, encapçalen el cartell també Highlight Tribe (França, psy-trance) i Inner Circle (Jamaica, reggae). La varietat d’estils i gèneres i la multiculturalitat dels grups són el punt fort de l’Iboga Summer Festival. Tal volta, estem davant d’un dels festivals més diversos i eclèctics del País Valèncià. No obstant això, principalment s’hi reuniran els grups de l’escena balcànica, swing i ska internacional.

UN IBOGA SUMMER FESTIVAL ECLÈCTIC I INTERNACIONAL

iboga summer festival la saforEn el Main Stage hi acturaran també Dubioza Kolektiv (Bosnia, Balkan rock), Too Many Zooz (New York, Brasshouse, electrònica i jazz), S.A.R.A (Belgrado, Sèrbia, Rock. Blues, hip hop. jazz, música tradicional sèrbia), Kumpania Algazarra (Portugal, ska. balkan, folk), Che Sudaka (Barcelona, ska, reggae, rock) o G-Swing (EUA, electro-swing).

En la Gran Carpa de Circo seran Ruts & la Isla Music, Kerman, Skalone Ska Jazz, Pura Mandanga, Malafe, Radio Rude, Deskaraos, Brigada Am Sound System i Hipsteria Tropical, entre d’altres, qui faran ballar als assistens.

El festival, encara ara, té per confirmar nous artistes. Hui ha estat el torn dels hispanoargentins Limando, una autèntica fusió d’ska-rock-cúmbia-merengue i amb un pessic de diversió sense prejudicis. Temes dels quals són veritablement enganxifosos i ballables, tot amb el lideratge de la veu d’Aníbal. En l’Iboga Summer Festival presentaran el seu tercer treball d’estudi. Les entrades es poden adquirir en la web del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €