ELDEMURO, La Raíz i Àcids publiquen nous videoclips

la raiz videoclipAmb l’entrada al mes de juny arriba l’estiu. Una de les estacions més preuades i esperades de l’any. Vacances, festes al poble, festivals, sol, mar… Tot això envernissat de música, ja siga en viu o als cascos en la teua oïda. Per això, a la Tresdeu tornem a actualitzar la llista de videoclips valencians que s’han publicat les darreres setmanes

La freqüència de publicació de videoclips dels grups i músics valencians és imparable. Cada mes ens trobem amb novetats, com la recent publicació de ‘La Veu Furtiva’, d’ Skatuttipresto o el videoclip de la versió simfònica de ‘Circo de la pena’ de La Raíz, produït per Tresdeu Mèdia.

Noves cançons de rap, pop, rock, funk i rumba per a descobrir. En esta nova remesa de videoclips valencians tenim artistes d’arreu del País Valencià: Muro d’Alcoi, Gandia, València, Llíria i diversos pobles de la comarca de la Vall d’Albaida.

 

ELDEMURO – ‘Extraordinari’

Ja va impresionar a més d’ú quan es presentà en societat amb ‘Tallaor de Bacallar’, senzill que publicà amb videoclip el passat juny 2015, fa just dos anys. Des de Muro d’Alcoi, este jove amb dicció ràpida i perfecta pot dir més d’un zasca per segon. Farà cosa de tres setmanes ELDEMURO (David Pascual) va publicar el videoclip del senzill d’avançament del seu proper disc, ‘Extraordinari‘. La producció de l’audiovisual l’han fet Cato, ELDEMURO i Wiar i la mescla de la cançó ha anat a compte de Cato.

LA RAÍZ – ‘El Circo de la pena’

No hi ha esplanada que el grup de Gandia no òmpliga, ni tampoc videoclip que no supere les 200 mil reproduccions a Youtube. La darrera novetat de La Raíz ha estat el ‘Circo de la pena’, cançó inclosa en el darrer disc Entre poetas y presos (Propaganda pel fet!, 2016). Esta vegada han tornat a sorprendre els seus seguidors i seguidores amb una peça diferent. La productora audiovisual Tresdeu Mèdia ha posat tot el seu talent i coordinació per a fer possible la gravació en directe d’una actuació de La Raíz amb una orquestra simfònica.

TÓRTEL – ‘Nadie se parece a nosotros’

El grup de València, Tórtel, es posa melangiós i fa un salt enrere en el passat, a quan tenien 14 o 15 anys. “Quan érem tot un trànsit entre infància i adolescència”, tal i com diuen. En el videoclip del tema ‘Nadie se parece a nosotros’ un jove adolesent es cola en propietats privades, destrossa un cotxe abandonat i patinen pels carrers. Tot això amb la sincronia amb la lletra “vamos a ser perros hambrientos, justo después de esta sed nos va a empujar todo este viento bajo la piel”. Una vertadera oda a la rebel·lia de l’adolescència, a les “aventures de vesprada de diumenge a l’extraradi de València”.

 

ÀCIDS – ‘Mosaic’

Un videoclip “Casolà, Low Cost i Protodimensional”. Així és com la banda de la Vall d’Albaida, Àcids, ha autodefinit el seu nou videoclip del senzill ‘Mosaic‘. Es tracta d’un grup novell de l’escena rock en valencià i es mou entre el gènere psicodèlic, l’indie i el dream pop. Àcids el formen Jordi Segrelles (veu i guitarra), Isaïes Albert (guitarra, teclats i veus), Gonçal Beneyto (baix i veus), Eloi Garcia (Teclats) i Llorenç Gregori (percussió). La gravació del senzill ha estat a Cal Xavo i la gravació, edició i muntatge del videoclip l’ha feta EAR Producció, sota la idea original d’Àcids.

 

MIREIA VIVES & BORJA PENALBA – ‘Casablanca’

Una parella artística perfecta la de Mireia Vives & Borja Penalba. L’un ha tocat la guitarra amb els més grans, l’altra, provenint del rap, és una de les veus melòdiques femenines amb més qualitat de l’escena valenciana. El duet valenciano-turienc ha publicat nova cançó amb videoclip: ‘Casablanca’. La rumba és el ritme que tenyeix el tema, el qual, des del principi i amb un so de guitarres lluminós, aconsegueix arribar de ple al cor sonor que tenim: l’oïda.

El vídeo l’han gravat i editat Tubal Perales i Irene Chilet i ha estat enregistrat en directe a la Gran Bodeja Saltó, a Poble Sec (Barcelona). Junt amb Mireia Vives i Borja Penala, hi han col·laborat Oest de Franc, Iol Cases i Sergi Carós, Berta Iñíguez (flauta i cors), El Cifu (guitarra flamenca i cors) i Marc Serrats (guitarra flamenca i crits). Els seus seguidors i seguidores, a més, ja poden gaudir del seu nou disc Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017).

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
6
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €