Un vídeo de Pomelo Televisió ix en l’APM de TV3

La jove productora i televisió en línia d’Ontinyent, Pomelo Televisió, ha traspassat fronteres valencianes per a anar, de fet, a la televisió catalana, TV3. El programa de zàping i humor Alguna Pregunta Més (APM, de Minoria Absoluta) ha inclós en el contingut del seu capítol del diumenge 11 de juny un dels vídeos que van produir Pomelo TV per a Comarcal TV.

Així ho van dir a través de les seues xarxes socials. En el recull de vídeo (min 22 del programa) apareix una entrevista a dos esportistes, mentre un company fa una malifeta a un dels emtrevistats en el moment de fer declaracions al micròfon.

Els integrants de l’equip de Pomelo TV deuen ser molt seguidors de l’APM perquè van publicar al seu canal de Youtube una edició basada en l’estil del programa català. La seua particular versió la titolaren Un pomelo ho cura tot i la publicaren el novembre de 2015.

A més, a més, la seua tasca periodística -en cobrir des de fa anys diversos festivals, Festiverns, actes i festes- ha generat i enregistrat diverses situacions còmiques. Estos moments divertits de Pomelo TV els compilàrem a la Tresdeu en un article on es palesà la potencialitat del País Valencià per a tindre un programa com l’APM.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €