El podcast Cinestèsia crea una llista de festivals valencians del seté art

CinestèsiaEl podcast Cinestèsia ha creat una base de dades de festivals valencians del seté art. La informació compilada es troba al seu bloc i és d’accés públic. L’autor d’esta tasca investigadora ha estat, com han dit al seu Twitter, el 50% de Cinestèsia: el comunicador audiovisual Pablo Plaza.

El llistat té un total de 35 festivals de cinema registrats i ordenats de manera cronològica, pels mesos en els quals es celebren. També s’indica els gèneres i localitzacions, així com, els enllaços a les pàgines oficials. Des de Cinestèsia animen a les usuàries a aportar el seu granet de sorra i comentar per les seus xarxes tots aquells festivals del setè art del País Valencià que no estiguen mencionats a la base de dades.

Cinestèsia és un podcast nascut 2009 i fet des de l’altruisme de dos joves valencians, Lluís Campello i Pablo Plaza. Han produït un total de 25 programes en la darrera temporada -i més de 100 en total- ho fan des dels estudis de Mislata Ràdio (88.8 FM) i emeten per ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i a la cadena en línia Ràdio Terra. Al programa parlen de cinema, sèries i, a més a més, fan concursos i entrevistes.

El podcast cinèfil, de fet, fou un dels participants a les jornades organitzades per la Tresdeu sobre podcasting el passat novembre del 2016, a Las Naves. El podcast en valencià està present, no només a plataformes d’àudio, sinó també a dieverses xarxes socials, com Facebook, Instagram i Twitter. El seu contingut -més enllà de l’àudio- també el gestionen a la seua web www.cinestesiaweb.com.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €