Què tenen en comú les actrius de Pretty Little Liars?

pretty little liars edat

Les protagonistes en una entrevista-interrogatori amb detector de mentides. Via: Vanity Fair.

La sèrie Pretty Little Liars (Marlene King, 2010-2017) fa un mes que va finalitzar. Set temporades d’intriga al voltant de quina seria la identitat de l’omnipresent i malèvola ‘A’. Spencer, Aria, Hanna i Emily són quatre joves de Rosewood (lloc fictici dels EUA) que es veuen afectades per la mort de la seua amiga Alison DiLaurentis, també assetjades per l’anònim ‘A’. Policia, pares i mares, institut i companys de classe també es veuen involucrats per les conseqüències del seu assassinat. Però, per què un/una anònim/anònima tracta de fer la vida impossible a les amigues d’Alison? Quina relació té ‘A’ amb l’assassinat de la seua amiga?

Diuen de Pretty Little Liars (PLL) ser la versió adolescent de Mujeres desesperadas (ABC, 2004-2012). D’èxit i duració similars, la sèrie de Marlene King ha tingut 7 temporades, 140 capítols i una gran repercussió mundial a Twitter i a la resta de xarxes socials. Les actrius que han interpretat els personatges principals han hagut de fer el paper de menors d’edat, però ben cert és que, tot i interpretar el paper d’adolescents de 16 anys, l’edat real ha estat de vora 5 anys major.

Després de 7 anys en pantalla, a més a més, els canvis físics de les protagonistes han estat ínfims i qualsevol diria que els anys no els han passat factura. Este tret en comú ha ocorregut, fins i tot, amb una de les personatges secundàries. A continuació indicarem l’edat en la sèrie i real, tant en l’any de la primera (2010: esquerra) com en el de la darrera temporada (2017: dreta), independentment de si han seguit, o no, en el repartiment.

LUCY HALE (Aria Montgomery A PLL)

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta, 24.

Edat real: esquerra: 20 / dreta: 28.

Troian Bellisario (Spencer Hastings a PLL)

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta 24.

Edat real: esquerra, 25 / dreta, 31.

Shay Mitchell (Emily Fields A PLL)

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta, 24.

Edat real: esquerra, 23 / dreta, 30.

Ashley Benson (Hanna Marin A PLL)

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta, 24.

Edat real: esquerra, 20 / dreta: 27.

Sasha Pieterse (ALISON DILAURENTIS A PLL)

D’entre les actrius protagonistes, Sasha Pieterse seria l’excepció. Ella és l’única que ha interpretat un rol d’una jove de major edat a la seua real. Malgrat això, és també l’única que sí ha patit canvis físics evidents en estos darrers 6 anys, tot i ser la més xicoteta del repartiment protagonista. Això s’ha degut a problemes de salut: desajustos hormonals.

A causa dels problemes amb les hormones, Pieterse ha pujat de pes, motiu pel qual ha rebut infinitat de crítiques, habituals en el món de Hollywood. La pressió pels cànons de bellesa i l’assetjament públic que ha patit l’ha mogut a respondre, a través d’un comunicat, que ella ha d’agradar-se a si mateixa i tot no ho és la bellesa física, tal i com recull el retall de premsa de Vogue.

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta 24.

Edat real: esquerra, 14 / dreta, 21.

Bianca Lawson (MAYA ST. GERMAIN A PLL)

Malgrat no pertànyer al repartiment principal -ja que el seu personatge no apareix a totes les temporades- l’actriu Bianca Lawson s’ha inclós en l’article pel seu sorprenent cas de longanimitat front al pas del temps. Nasqué el 1979 i, tot i tindre 30 anys en el moment que començà a gravar-se Pretty Little Liars, va interpretar el paper d’una adolescent de 16 anys: 14 menys que la seua edat real.

El seu cas és, sens dubte, força sorprenent perquè ni tan sols en 10 i 20 anys, ha canviat gaire. Poques vegades s’ha vist que una actriu de Hollywood interprete durant 17 anys, precisament, rols de joves de 17 anys. Actualment té 38 anys, haurà fet un pacte amb el diable?

Edat sèrie: esquerra, 16 / dreta, 24.

Edat real: esquerra, 31 / dreta, 38.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €