ELDEMURO llança ‘Extraordinari’, nou disc de rap irònic i descarat

ELDEMURO publica nou CD titulat 'Extraordinari'

Ahir, 19 de setembre, ElDEMURO va publicar el seu primer disc, titulat Extraordinari. Tretze temes de rap “irònic, divertit, ‘xulesc’ i amb molt de ‘caxondeo’ “. És el que ell diu que més li agrada fer. Es tracta d’un treball molt variat de ritmes i melodies, amb alguna pinzellada fins i tot de trap. “Crec que he aconseguit una diversitat que pot fer que a molta gent que no li agrada el rap li entre la meua música”. A més, la publicació d’aquest àlbum ha estat acompanyada pel videoclip del tema Hard Core.

«Un projecte que desitjava des de fa molts anys»

Si es mesura el valor de les coses per l’empenta i la dedicació, aquest disc en té molt. Tal com reconeix ELDEMURO, “al disc hi ha un projecte que porte desitjant molts anys. Per temes de recursos no l’he pogut fer fins ara. Estic molt content d’haver-lo pogut traure finalment”. Un treball que segueix la línia que l’MC ha seguit fins al moment, però que suposa una evolució en la seua música. “M’agrada buscar dinamisme als ritmes i melodies, tractant de divertir i entretindre. Jo crec que segueix la línia del que he fet des que vaig començar. Explotar eixa actitud, burlesca, critica i irònica que tinc”.

Nou videoclip d’ELDEMURO

Amb la publicació d’Extraordinari, ELDEMURO també ha llançat un nou videoclip de la cançó Hard Core. Un vídeo més senzill que els publicats anteriorment. Al maig ja va veure la llum Extraordinari, cançó que dóna nom al disc, i que també es pot veure al canal de Youtube d’ELDEMURO. Lluny queda ja el juny de 2015, quan es va presentar en societat amb Tallaor de Bacallar.

Producte 100% murer

«Quant a elaboració, m’ho he fet pràcticament tot jo». Així de clar és ELDEMURO quan se li pregunta per les persones que han intervingut en el projecte. La música, les lletres, el disseny del disc, el control de la producció, de la pàgina web i dels vídeos. Tot corre a càrrec seu. Això sí, el disc ha estat gravat a Estudis 14, a Muro. El propietari, Cato, és qui l’ha ajudat a gravar i editar-lo. «Molts mèrits per a ell també», puntualitza ElDEMURO. A banda, les cançons que apareixen al CD com a ‘bonus track’ han estat gravades a l’estudi de Wilar, també de la localitat del Comtat.

A la pàgina web d’ELDEMURO <www.eldemuro.com> es pot trobar tota la informació de l’artista. Des d’allà es pot accedir a la compra del CD físic i a la descàrrega de la versió digital. L’àlbum també es pot escoltar a Youtube —on ELDEMURO ha penjat una caràtula dinàmica diferent per a cada tema del disc— i Spotify.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €