S’acosta el Fesporrat amb Zoo, Auxili, Pupil·les i Seguirem

El Fesporrat se celebrarà enguany el 30 de setembre

Falten menys de dos setmanes perquè arribe el 30 de setembre. Serà la nit en què se celebrarà a Altea la tercera edició del Fesporrat. Enguany comptarà amb l’actuació de Zoo, Auxili, Pupil·lesSeguirem (tribut a Obrint Pas). Les entrades per accedir a la Carpa Festera d’Altea es poden comprar per 10 euros fins al dia 29 de setembre. En taquilla es posaran a la venda a un preu de 12 euros.

Zoo i Auxili són els caps de cartell

Zoo aportarà les seues barreges de rap, tecnobreakbeat, reggaeton i rock. Enguany han renovat el repertori amb el llarga durada Raval (Propaganda Pel Fet, 2017), després de tres anys des de la publicació del seu primer disc Tempestes vénen del Sud (Propaganda Pel Fet, 2014). Altea serà una de les parades en la recta final de la gira d’estiu de la banda de la Safor.

Per la seua banda, els Auxili estan vivint un moment àlgid en la seua carrera. Amb Dolç atac (2013) feren un pas de gegant, i amb Instants Cremant (2016) ja es pot dir que són una de les bandes més importants del País Valencià i Catalunya. Tot i la llarga gira que han fet aquest estiu, segur que tenen energia per a fer tremolar la Carpa Festera d’Altea.

Pupil·les i Seguirem completen el Fesporrat

Pupil·les està presentant Les silenciades. Un disc de bases enganxifoses i reggaetoneres i lletres adreçades especialment al col·lectiu femení. Natàlia i Mireia, junt amb el seu discjòquei de capçalera, DJ-Rule, animen a les dones a estimar-se amb temes com Estima‘t.

I per últim actuarà Seguirem, la banda de tribut a Obrint Pas. Tal com diuen ells, als seus concerts intenten reproduïr “de la manera més fidel possible amb un directe carregat de força”.

Les entrades es poden comprar a https://www.entradasatualcance.com/fesporrat-2017-en-altea-alicante-eata/

*Al compte de Facebook de la revista Tresdeu es va llançar un sorteig de dos entrades dobles per al concert. Els guanyadors són Sandra Fullana i Lucas Mrtnz.

FOTO: Koratge

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €