Més valencians confirmats al Viña Rock 2018

L’organització del festival ha desvetlat la quarta ronda de grups confirmats al Viña Rock 2018, de nou amb molts valencians implicats.

Un d’aquests grups és La Raíz. Els gandiencs tindran segur una acollida especial, després de confirmar la gira d’acomiadament Nos volveremos a ver. Pel que fa als ontinyentins Auxili faran sonar el seu nou disc a Villarrobledo, poques dates després d’estrenar-lo al Diània. Per la seua banda, Xavi Sarrià s’ha mostrat al seu Facebook ansiós per tornar a l’escenari d’un festival que ja va xafar diverses vegades amb Obrint Pas. Altre grup que torna al festival són els alacantins Konsumo Respeto, amb nou EP que llancen aquest gener. Més valencians que presentaran nou disc a Villarrobledo són El Tío la Careta, fusionant reggae, ska, rock, funk… Per altra banda, els Assekes de Benifaió faran sonar els seus sintetitzadors i bateries al clàssic festival. També els King Kong Boy xafaran per primera vegada el festival manxego, cosa que els plena de comboi. Per últim, però no menys important, trobem el hip-hop de Frida, que presentarà el seu nou treball Gegants.

Resta de confirmacions

Entre la resta de confirmacions trobem grups clàssics i de gran varietat d’estils i procedència. Trobem diversos artistes que han col·laborat amb valencians com Dremen o els Pirat’s Sound Sistema. La llista la completen Warcry, Juanito Makandé, El Canijo de Jerez, Def con Dos, Kaotiko, Buhos, Bourbon Kings, Abaixo Cu Sistema, Fitoscopia, Seguirem, Natos y Waor, Sharif, Recycled J, Lágrimas de Sangre i Hempress Sativa.

Al cartell podeu veure tota la informació confirmada fins hui: grups, dates, entrades…Confirmacions Viña

També podeu gaudir de la playlist oficial del festival per anar descobrint els grups que desconeixeu o reviure els vostres temes favorits.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €