Cactus, el nou projecte macarra i comercial

Tresdeu vos presenta en exclusiva la primera cançó i videoclip de Cactus, el nou projecte comandat per Muro (ELDEMURO), Mik Kelen i Samantha. El projecte arranca amb l’intro del disc: “Cactustyle”. Es tracta d’un rap molt cru, molt hardcore. Amb lletres agressives, però iròniques i buscant la broma. L’estilisme del videoclip està basat en Suicide Squad (David Ayer, 2016), l’última pel·lícula on apareix el Joker, l’arxienemic de Batman. Samantha amb el bat de beisbol amb tatxes, agafa la personalitat de Harley Quinn, còmplice i amant del Joker. Mentre que Muro es posa les dents d’or de l’estrambòtic Joker que va dibuixar Jared Leto a la pel·lícula. Mik Kelen amb la guitarra, completa el trio de supermalvats que posaran de cap i volta el panorama musical. Un estilisme d’acord amb la imatge transgressora i macarra de la cançó. Uns quasi assassins en sèrie.

De què va Cactus?

Parlem amb Mik Kelen (Miquel Garcia) una de les tres potes d’aquest projecte. Ens conta que Cactus naix de l’amistat de tres persones que comparteixen inquietuds. Assessorats per Mark Dasousa amb qui també tenen amistat, utilitzant bases de Plan B i treballant amb Suport Produccions. Han construït 8 cançons per traure un disc i gravar dos videoclips. «Anem a saco amb Cactus, encara que tenim projectes personals que ens complementen» ens confessa Mik.

El nou disc que veurà la llum properament té les seues peculiaritats. «És un disc un poc estrany, cada cançó no té res a veure amb la següent. La pròxima cançó que avançarem serà molt comercial, podria ser la típica cançó de l’estiu. La resta del disc va variant entre el rap, pop i reggae.» I és que és normal que cada membre tire cap al seu rotllo, Muro cap al rap, Samantha cap al pop i Mik cap al reggae.

Cactus acaba de veure hui la llum, però és un projecte que porta dos anys forjant-se. «Ens costava trobar un estil musical que ens agradara a tots. El primer any va ser íntegre per buscar estil, sons, adaptar-nos… Jo venia d’El Diluvi, Samantha de l’orquestra, ELDEMURO amb el seu projecte en solitari… érem amics però no havíem treballat mai junts.» Mik assegura que Mark Dasousa va ser clau per fer que l’engranatge de Cactus fluïra. «Vam estar a punt de deixar-ho estar. Anàvem a visitar Mark amb les idees clares i tornàvem amb tot destruït. Fins que un dia s’ho vam jugar tot a una carta. Vam decidir: si no li agrada ho deixem. I va dir: hòstia, açò m’agrada! Vam trobar un filó sobre els qual es podia treballar i vam tirar».

Cactus està integrat per Muro (veus), Samantha (veus), Mik Kelen (guitarres), Katte (teclats), Buggy (2a veu) i Mireia (DJ). En breu, segon avançament i videoclips. Estigueu atentes a Tresdeu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €