Si vas al Comunica2 de Gandia, repetiràs

Els propers 15 i 16 de febrer (dijous i divendres) tindrem al campus universitari de Gandia un esdeveniment especial. Es tracta de la 8a edició ja de Comunica2, el congrés internacional sobre xarxes socials. Dos dies plens de ponències, tallers, debats, conferències… tot al voltant de les xarxes socials i el món 2.0.

Comunica2Enguany el reclam més mediàtic és l’actor de doblatge, cantant, imitador i Youtuber Keunam. Tancarà el congrés el divendres però bé val la pena començar per la seua figura. Segurament siga el ponent més conegut a nivell d’audiència i centrarà la seua ponència sobre el doblatge per a xarxes socials. Encara que per a Jordi Company (co-coordinador del congrés) el plat fort del Comunica2 en si, és el conjunt de totes les activitats. La varietat de taules i la manera de fer el congrés, que no oblidem està organitzat per alumnes com Jordi, que enguany acaba Comunicació Audiovisual. Es parlarà d’esport, de feminisme, de llengua i de la reinvenció del New York Times com a diari.

Company també destaca el taller d’infografia impartit per Jaume Serra, considerat l’infografista més influent del món en el període 1992-2012. De fet, els tallers són de les parts del congrés que més agraden, hi hauran sis i seran completament diferents.

Comunica2

Xiskya Valladares, la monja tuitera

Instagram també tindrà una rellevància especial ja que s’impartiran ponències i tallers al voltant de la xarxa de fotografies. Destacable també és el taller sobre edició fotogràfica des del mòbil que donarà Xiskya Valladares, coneguda com la “monja tuitera”.

Per a aquesta edició també tindrà un paper fonamental la llengua espanyola, ja que amb la Fundéu es tornarà un any més a parlar del castellà a les xarxes. Una assignatura pendent del congrés és tractar la situació del valencià de la mateixa manera. Així ens ho confessa Company, però avisa que a l’any vinent hi ha la previsió de tirar endavant una xarrada on es tracte el tema del valencià a les xarxes. Encara que recorda que es tracta d’un congrés internacional, que ve gent d’altres països i això s’ha de reflectir en el contingut del programa.

Com hem comentat abans, Comunica2 ix endavant gràcies a la col·laboració dels estudiants del Campus de Gandia. Tots els espots, disseny gràfic, web, cartelleria… tot està fet per alumnes. Podeu veure l’espot elaborat pels alumnes de Comunicació Audiovisual per aquesta edició del congrés.

Inscripcions a punt de tancar-se

El congrés arranca dijous a les 9:00 del matí, Jordi ens recorda que es tanquen hui les inscripcions. Així que encara hi ha temps per apuntar-se fins la mitjanit. Amb 25 euros pots apuntar-te a un sol taller i amb 40 a una jornada. Si vols acudir a tot el Comunica2, tens diferents tarifes depenent de si eres membre de la UPV, estudiant universitari o de FP, desempleat o amb alguna minusvalidesa (75); o membre d’alguna de les entitats col·laboradores (50). Per al públic en general el preu és de 100 euros.

Jordi insisteix en que es tracta d’un congrés molt barat, altres no tenen ni la meitat de programa i costen el triple. Ha acudit a congressos de 200 euros per un dia mentre que el de Gandia són 2 dies sense sobrepassar els 100 euros. I el principal èxit, assegura, és que qui va al Comunica2, repeteix. Es genera un gran ambient entre alumnes, públic, ponents… s’acaba per la nit i acaben tots fent-se cerveses.

Comunica2

*La imatge de la portada és de la conferència We are influencers. Hi van participar Xiskya Valladares i Xosé Castro (que també participen al Comunica2), a banda de Hawky i Eugeni Alemany. Estreta de l’Instagram @xiskya.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
26%
6
DIES
115,00 €
aconseguit de 450,00 €