Atupa t’anima a ser “Tu mateix” i més videoclips valencians

Una setmana més reprenem aquesta secció que dóna visibilitat al treball audiovisual valencià. De nou, 5 videoclips més de grups i artistes valencians. Una nova mostra del bon moment creatiu que travessem al País Valencià en la indústria musical i audiovisual. 5 videoclips de grups nous, altres més consolidats, de tots els gèneres. Aventura’t a donar-li al play amb Tresdeu. Recordeu que al nostre canal de Youtube tenim una llista on anem recopilant tots els videoclips valencians que trobem!

Atupa – Tu Mateix

Atupa torna a la càrrega aquest 2018 amb “Tu mateix”. Es tracta del primer single d’un grapat que el grup anirà llançant durant aquesta temporada. La cançó parla sobre esborrar els límits que ens
imposen i ens auto imposem. Tal i com declaren els membres del grup, estan «avorrits de sentir cançons que no transmeten res i que no venen des del cor. Que es preocupen més del missatge que de l’emoció, del target que del sentiment real. Des de tot això hem fet esta cançó.» Els de Montcada proposen una barreja de veus hip hop, bases electròniques ballables, rock, trap, pop i dancehall. El videoclip, ple de paisatges urbans i molt colorit, se centra en les persones. Primers plans de gent desenfadada i feliç de ser “Tu mateix”.

Pau Alabajos – Postal

El cantautor torrentí es troba prop d’estrenar el nou àlbum Ciutat a cau d’orella (Bureo Músiques, 2018).  “Postal” és el primer avançament del disc que presentarà oficialment el 27 i 28 de març al Teatre Micalet de València. Es tracta d’una adaptació musical d’un poema de Vicent Andrés Estellés que apareix al Llibre de meravelles i que parla sobre l’estimada ciutat de València. El propi Pau Alabajos i una parella d’amants indecisos protagonitzen el videoclip. Finalment els amants es rendeixen a «l’amor tan gran com la Seu de Mallorca.»

Novembre Elèctric – Tot i res

Des de València estrenen nou videoclip Novembre Elèctric. La banda té planificat traure el seu tercer treball Quart minvant en abril. Per això ara estrenen el videoclip de “Tot i res” i inicien campanya de micromecenatge. Es tracta d’un videoclip d’estudi, filmat durant la gravació del disc per Pachi García a Alisrecord en desembre 2017. Segons ens conten els propis membres del grup «a “Tot i res” s’endevina el nou rumb de la banda. Un relat més madur i un so més vitalista i elèctric. Sense perdre de vista les atomesferes tan característiques del grup.»

Stereozone – El Camino

Stereozone arriben d’Algemesí amb aquest el primer avançament del seu nou EP. El pròxim 13 d’abril presenten Malabestia al Peter Rock Club de València. El tema escollit és “El camino”, un tema que farà les delícies dels amants del rock i la “riffotècnia”. El quartet que s’autodefeneix com rock-stoner ha publicat un videoclip espectacular que combina imatge real i animació. Una aventura espacial que finalitza aterrant a un planeta desconegut on hauran d’enfrontar-se amb la Malabestia.

DJ Soak – Run Away ft. Anderson .Paak

Ja fa un temps que es va publicar, però no podíem passar per alt aquesta joia audiovisual. Sergio Hernando, el DJ i productor valencià més conegut com DJ Soak, va publicar aquest primer senzill del seu nou EP. El pròxim 6 d’abril veurà la llum Paradiso però mentre podem delectar-se amb aquest tema “Run Away”. A més, ha comptat amb la col·laboració del cantant californià Anderson .Paak. L’electrònica, el rock i el funk es fusionen en aquesta cançó que compta amb un videoclip d’animació retrofuturista. Hiptnòtic fins a la fi, combina a la perfecció els dissenys en blanc i negre amb rajos multicolors. Finestretes del Paint incloses, una autèntica joia psicodèlica per veure una i altra vegada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €