Boikot es rodeja de valencians al seu nou senzill

La veterana banda de punk-rock i ska, Boikot ha publicat nou senzill i videoclip. Amb “Hablarán las calles” es rodeja de la flor i nata del panorama musical valencià. Kiko i Ivan d’Aspencat, Panxo i Arnau de Zoo, Toni Mejías de Los Chikos del Maíz i Pablo de La Raíz, han participat tant a la gravació de la cançó com al rodatge del videoclip. Ací el podeu veure íntegrament.


Llançament de senzill

Els Boikot s’animen també a llançar senzill amb videoclip, aprofitant l’imminent actuació al Viña Rock d’aquest cap de setmana. La cançó formarà part del nou disc amb el mateix nom junt amb el senzill “Jarama” publicat l’any passat. Als pròxims mesos aniran sumant-se nous temes, per traure a la tardor l’àlbum. Pel que fa a les col·laboracions s’han produït gràcies a l’amistat que uneix totes les bandes i per la temàtica comuna de les lletres.

“Hablarán las calles” és un al·legat contra totes les cadenes que tracten d’imposar-nos des de les altes esferes. Engloba tots els conceptes pels que la gent està eixint al carrer hui en dia a manifestar-se i a mostrar el seu descontent. Musicalment es tracta d’un punk-rock combatiu, amb tocs de metal i ska festiu. A meitat cançó, més o menys els valencians agafen el comandament i fan la cançó totalment seua.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €