Quines han estat les primeres imatges d’À Punt?

Tal i com s’havia anunciat, hui 25 d’abril a les 8:00 del matí han iniciat les emissions en proves d’À Punt. Molts usuaris de Twitter han volgut compartir per les xarxes les primeres imatges que han vist baix el hashtag #ÀPuntEnProves i instantànies del moment. L’usuari Jose SJD ha capturar el primer minut exacte d’emissions amb gran qualitat. Així ha començat À Punt:

Un vídeo promocional ens prepara per al que pretén que siga la nova televisió pública valenciana. La imatge corporativa és protagonista amb unes animacions en blanc i negre que després passen a ser inundades per colors. Una metàfora que es pot traslladar a la situació audiovisual valenciana durant els últims 4 anys.

Recorda que tens fins el 30 d’abril per contar amb un vídeo què esperes d’À Punt. Pots participar amb un vídeo horitzontal de no més de 30 segons. Utilitza l’etiqueta #MÀPunte per compartir el teu vídeo per Twitter, Facebook o Instagram. El Renao ja s’ha manifestat!

Emissions en proves

En aquest vídeo també podeu veure com s’ha viscut el llançament de les emissions des de la seu de l’ens:

Les emissions en proves són necessàries per acabar de fer els ajustos tècnics i detectar possibles errades. De fet un missatge en forma de rètol passa per baix durant tota l’emissió: «Fem proves tècniques. Si detecteu cap anomalia, contacteu amb tdt@cvmc.es». Tindran lloc a partir de hui, tots els dies de 8:00 a 22:30. D’aquesta manera s’està testant la continuïtat, i es detectaran talls o irregularitats en l’emissió. També es poden seguir en streaming per la web de l’ens.

En quant al contingut, s’ha començat l’emissió amb contingut infantil que ja es podia veure a la web. De fet, ja s’ha pogut veure per les pantalles sèries infantils com Els Bíters i Doraemon. Al llarg del matí també s’ha pogut veure un documental sobre el cantant Bruno Lomas i també una peça documental sobre naturalesa. A més, en nota de premsa, s’assegura que s’emetran programes de bona factura de l’antiga RTVV, partides de pilota i certàmens de bandes. Insisteixen en que en cap cas, aquesta serà la graella televisiva d’À Punt.

Si voleu estar al tant de totes les novetats de les emissions, l’usuari de Twitter XorxLMC està fent una anàlisis de tot allò interessant que va emetent-se.

Si no ho veieu bé als vostres televisors, tracteu d’activar la sintonització automàtica dels vostres aparells. Si encara no es veu, podeu sintonitzar-ho manualment. Fixeu-se en que s’ha de seleccionar el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

Ràdio

I demà 26 d’abril, À Punt Ràdio incorporarà a la seua programació Les notícies del matí. Un espai informatiu despertador que tindrà un horari de 7:00 a 10:00 del matí. Estarà presentat per Elpídia Bellver i inclourà informació general, serveis, cultura, esports i tertúlia d’actualitat.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €