Les xiques al poder! Nova remesa de videoclips valencians

Continuen una setmana més amb la selecció de 5 videoclips valencians. Aquesta setmana les xiques tenen si cap més importància. Solistes com Tesa i MC Kea, les veus femenines de Generación 91 i la representant del 50% de Fru Katinka, Marta. Finalment els Gin Lemon’s són tots xics, però han comptat per al seu videoclip amb la nostra Sénia Mulayali i ens han guanyat.

Generación 91 – La Grieta

Per als que no els coneixeu, Generación 91 és un grup del Baix Segura que s’autodenomina crític amb la realitat i compromés amb la justícia social. “La Grieta” parla d’eixa escletxa produïda per la guerra i la pobresa la qual separa dos mons. La cançó fusiona les veus melòdiques de Carmen i Aixa amb el rap de Roge, amb els instruments (guitarra, baix, clarinet, trompa i trombó) tocats en viu. El videoclip representa una actuació en acústic de la banda i juga amb el desenfoc, els moviments de càmera i la riquesa de plànols dotant-lo d’un notable dinamisme.

Tesa – Esta nit m’ha posseït la Amy Winehouse

Amb la producció de Làuder, Loren D a la gravació i màster d’àudio i MuchoChillyChuchos responsables de la gravació i edició d’imatge. Tesa ha escollit aquest tema per a estrenar el seu nou videoclip. “Esta nit m’ha posseït la Amy Winehouse” pertany al disc Al-Tesa, i com el propi títol indica Tesa ens conta una mala nit en la qual l’esperit d’Amy Winehouse la va posseir. Un divertit videoclip narratiu on Tesa agafa la personalitat de la Winehouse i la nit va derivant en picat, com si de la pròpia artista britànica es tractara. Amb fitxa policial inclosa.

Fru Katinka – Bananas

Marta i Àlex ens presenten aquest nou videoclip on rendeixen homenatge al fruit canari. Realment la cançó homenatja al plàtan però el videoclip és quasi una oda a la ciutat de València. La veu melòdica d’ella i el rap (i trap) d’ell van fluint per la cançó, transportant-nos amb ritmes electrònics tropicals. El videoclip va mostrant-nos racons coneguts de València entremesclant-se amb un muntatge psicotròpic i rètols, que de tan cutres, molen. Menció especial al rètol d’adidas bananitzat. Un compendi de GIFs rematen un videoclip original, divertit i modern, amb cert toc kitsch.

Mckea – Ideal

“Ideal” és la cançó, ideal és Mckea i ideal és tota aquella dona que s’ho propose. El rap d’Mckea va directe al fetge, o l’assimiles o l’assimiles. Un cant a la llibertat de ser com una vulga ser i no haver d’aguantar xorrades de ningú. En definitiva, fer el que et done la real gana. El videoclip ha estat realitzat per Alfonso Guachu, amb una factura que li ve al pèl. Mckea el protagonitza i mostra una estètica, uns efectes i un muntatge de qualitat. “Ideal” compta amb la producció de Jose Garcia Soler, gravació a Carles Zapater i màster de Bloody Records.

Gin lemon’s – Colors

Els Gin Lemons han llançat aquest senzill acompanyat de videoclip. El tema es mou entre l’indie i el pop-rock amb sons electrònics i aposten per la lletra en valencià, una cosa no molt habitual a aquest gènere. Ritmes comercials i lletres les quals enganxen en aquest crit contra el racisme. El videoclip ha sigut dut a terme per Riera Producciones i gravat íntegrament a La Punta. Ens toca de prop a Tresdeu perquè una de les protagonistes és la nostra companya Sénia, qui junt amb altres tres personatges i els membres de Gin Lemon’s es veuen immersos a una història. Pel mig hi ha una bomba amb temporitzador, la qual depararà una explosió de colors i ball.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
14
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €