Les reaccions més divertides a l’empresonament de Zaplana

Com no podia ser d’altra manera, l’empresonament d’Eduardo Zaplana ha posat a bullir les xarxes socials. Un personatge polític del qual sempre s’ha sospitat i han sorgit informacions de presumptes delictes. La meravellosa frase de «No’ vamo’ a forra’», el seu característic bronzejat de pell, i la rocambolesca història de l’aparició a dels papers que inculpen Zaplana, donen peu a les bromes. Altre tema que suscita bromes, és la imputació de tres de quatre presidents de la Generalitat Valenciana del Partit Popular. Tots els ulls apunten cap a Alberto Fabra, a veure si la cau la goteta de suor.

Zaplana carn de comèdia

Un dels personatges estrella de l’humorista Xavi Castillo i la seua companyia Pot de Plom, han tret vídeo a la seua secció Xavi Castillo News! Al vídeo repassa tota l’actualitat política fent especial menció al cartagener que tantes bones hores de comèdia li ha donat.


Eugeni Alemany no ha pogut evitar fer un acudit amb el seu to de pell.


El diari satíric El Mundo Today també s’ha fet ressò. Com sempre tirant de sorna i en aquest cas comparant el Partit Popular amb Podemos.

El Jueves no perd tampoc cullerà i li dedica una notícia, en aquest cas vinculant amb Ciudadanos.

I ara una galeria de memes i vinyetes extrets de totes les xarxes. De la mà de Suekanismes, Kalebarraka, i molts més.

 

 


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €