Nova recopilació de videoclips valencians amb protagonisme femení

La nostra llista de reproducció de videoclips valencians no para d’augmentar. En aquest cas ens complau presentar-vos 4 videoclips amb protagonisme femení i un quart que suposa la reestrena d’Embo, el grup d’MCs abans conegut com Embolicats. Pel que fa a les xiques, les protagonistes són Pupil·les, MCKea, Fru Katinka i Tesa, qui acompanya a Pepet i Marieta.

Pupil·les – Colps de puny

Pupil·les presenta la cançó acompanyada de videoclip “Colps de puny”. Al videoclip, a banda de veure a les dues veus de Pupil·les ens desvela fragments del curtmetratge de mateix títol.  Tant el videoclip com el curt pretenen alçar la veu contra l’assetjament diari de la dona a tot espai públic. Tota una reivindicació per un dret tan bàsic i a la vegada tan difícil d’acomplir. Caminar tranquil·les, segures i lliures.

MCKea – Si no sabes

El flow d’MCKea et deixa sense alè. En compte d’agafar ella aire, l’has d’agafar tu. “Si no sabes” trau a la palestra la seua inconfusible veu i rimes frenètiques, amb una base que aporta la seua justa mesura. Menció especial els clàssics scratchos d’Oskar Klap a meitat cançó, mel. Per al videoclip torna a comptar amb Alfonso Guachu, qui sap captar i plasmar l’essència d’MCKea com ningú.

Fru Katinka – Expanding Ball

Com si d’un anunci d’uns grans magatzems es tractara, Fru Katinka presenta la seua nova col·lecció primavera-estiu. A mig camí entre l’electrònica, pop i el tropicalisme com ens tenen acostumats, “Expanding Ball” ve adornat amb un videoclip ideat i dirigit per Eva Rausell. Una aposta original, capaç de  traslladar l’excentricitat a llocs comuns i convertir-la en quotidianitat.

Pepet i Marieta feat Tesa – La cova

El grup que viu a dues bandes del riu Sénia, Pepet i Marieta, s’ha ajudat de la valenciana Tesa per rebre l’estiu. El single anomenat “La Cova” és una electrocúmbia gamberra amb coreografia inclosa. El videoclip convida a eixir de la cova, a viure l’estiu i obrir la ment. Ha estat obra de la productora Minifilms i l’ha dirigit Satyavan Galiana

Embo – #Retrica

“#Retrica” és el primer videoclip d’Embo, i el primer avançament del treball anomenat Involució. Com ja hem dit abans es tracta de la nova posada en marxa del grup abans conegut com Embolicats. Provenen de la Safor i rapegen en valencià, amb un estil i base audaç i desvergonyida. Per a il·lustrar el tema han escollit un videoclip urbà dut a terme per Sedfilms i JKV.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Samarreta A Tornallom
Samarreta d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram St...
Preu 12 €