Poma Rock, Jove Rock, Figatell Sound… recopilatori dels festis que venen

No sols de grans festivals vivim al País Valencià. A continuació vos relatem una sèrie de concerts i festis que tindran lloc a les nostres comarques entre finals d’aquesta setmana i la setmana vinent. Quasi tots gratuïts o a un preu més que assequible. Així que, poseu a punt el cotxe, busqueu casa o allotjament, precaució al volant i a gaudir dels concerts d’estiu!

 

Llimafest: La Llosa de Camatxo (Marina Alta). 9 agost, 23:00: The Soulomonics i The GinLemons. 10 agost, 22:00: Pep Gimeno “Botifarra” i Los Donaldson.

Barraca Municipal: Elx (Baix Vinalopó) Pàrquing UMH. 10 agost: SFDK, Hakuna Tanaka i La Eskalera. 11 agost: Dellafuente.

Figatell Sound: Oliva (Safor) Passeig Mitja Galta. 10 d’agost, 21:30: El Diluvi, La Fúmiga, Reacció i Via Lliure. ACTUALITZACIÓ! El Figatell Sound s’ha suspés per l’alta probabilitat de pluja. Els organitzadors han decidit ajornar el festival fins al divendres 24 d’agost, en el mateix lloc i horari previstos. El cartell sofreix la caiguda d’El Diluvi, però prompte s’anunciarà un grup en substitució.

Concert per la llibertat d’expressió: Torrevieja (Baix Segura), Café Bar El Paso. 11 d’agost, 21:00: Sigarrito i Denker SCC.

Figuer Festival: La Font de la Figuera (Costera), Plaça de l’Església. 11 d’agost, 00:00. La Fúmiga, GEM amb banda i Dj-Rule & Kran F.

Jove Rock: Paiporta (Horta Sud). 11 agost: Machete en Boca i Riot Propaganda. 13 agost: Atzembla i Funkiwis. 14 agost: Frida, La Fúmiga i MSK. 15 agost: Discomòbil.

Fes una ullada a l’entrevista a Los Chikos del Maíz, integrants del projecte Riot Propaganda.

Poma Rock: Agres (Comtat). 14 d’agost. Narco, Sva-Ters, Pupil·les, Juantxo Skalari, Smoking Souls, Las Hijas de la Cumbia, Assekes, XpresidenteX i Ramoninos.

Lloques Festival: Albalat de la Ribera (Ribera Baixa), Poliesportiu Municipal. 14 agost 23:30: King Rotten, Radio Rude, Herba negra i Els Bandolers.

Funkiwis van passar el 2016 pel Poma Rock, enguany estaran al Jove Rock | Foto de Koratge

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €