Setembre obri les portes amb grans concerts

En breu s’hem de fer a la idea i acomiadar-nos d’agost. Arriba setembre però els festivals encara no paren. Durant aquest cap de setmana, començant hui, fins ben entrada la pròxima, els concerts es repeteixen arreu el País Valencià. Sense anar més lluny aquest cap de setmana tens interessants festivals com l’Espiga Rock, el FRA d’Alaquàs, el Yatorock, el Siopara i el Kaki Fest, aquest últim de recent creació.

Rayden al Veles e vents. València. 30 d’agost, 20:00.

Nit de Música Jove. Bocairent (Vall d’Albaida). 31 d’agost, 23:00. Inèrcia, Cactus, Prozak Soup.

Maika Makovski a Benicàssim (Plana Alta). 31 d’agost, 22:30.

Poetas del Rock. Sogorb (Alt Palància). 31 d’agost: Mago de oz, El Drogas, Rulo y la Contrabanda.

Espiga Rock. Sueca (Ribera Baixa). 31 d’agost, 1 de setembre. 12 artistes.

BEF. Benicàssim (Plana Alta). 31 d’agost, 1 de setembre. Miss Kittin, Andrés Campo, San Proper i molts més.

FRA. Alaquàs (Horta Oest). 1 de setembre, 23:00 hores. Corizonas, Aullido Atómico, Sexy Zebras, Corazones Eléctricos i Leya & The Gentlemen.

El final de l’estiu. Veles e Vents, València. 1 de setembre, 20:00 hores. Luna i Novembre Elèctric.

Yatorock Fest. Iàtova (Foia de Bunyol). 1 de setembre, des de les 12:00 hores. Narco, Los de Marras, Maniática, Malsujeto i molts més.

Siopara Festival. Castelló de la Ribera (Ribera Alta). 1 de setembre, 23:00 hores. Eina, Tesa, Asqueiot, Bacora, Fake Against the Machine, L·L Germinada.

Sanet&Roll. Sanet i els Negrals (Marina Alta). 1 de setembre, 00:00 hores. Gin Lemon’s, Reacció  i Funkiwis.

Nit del Rock. L’Alcúdia de Crespins (Costera). 1 de setembre, 00:00 hores. L’Emperador, Malos Vicios, Sin propina i Castigaos.

Kaki Fest Fetival. Carlet (Ribera Alta). 2 de setembre, 14:00 hores. Macondo PD, Sva-Ters, Deliri, La Fúmiga, Vadebo i JazzWoman – Periferia Norte.

Nit de Rock. Quatretonda (Vall d’Albaida). 3 de setembre, 00:30 hores. Prozak Soup, Novus Ordo i Asko a Sako.

Semifinal Sona la Dipu. Montcada (Horta Nord). 7 de setembre, 22 hores. Antonio Orozco, Mueveloreina, Tin Robots, The Seafood Special i Mr. Perfumme.

*Foto de la portada extreta del Facebook del FRA.

 

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €