TikTok, l’app de moda per exprimir la teua creativitat musical

Com si barrejares Vine, els Stories d’Instagram i Dubsmash. Així resumiríem TikTok, l’app xinesa que ha comprat Musical.ly i han creat una aplicació unida amb el nom de la primera. Ambdues apps estaven basades en la mateixa idea, xarxes socials per realitzar i compartir vídeos curts musicals. Des de curts vídeos en playback de la teua cançó favorita, a elaborats videoclips amb les múltiples eines que ofereix l’app.

Si ja coneixies les apps i tenies compte en algunes de les dos, no patisques perquè perfils, seguidors i contingut migra automàticament una vegada actualitzes l’app. TikTok està disponible tant en la App Store com en Google Play referenciant encara a la desapareguda Musical.ly.

Prova-la!

Si vols provar a descarregar-la has d’assegurar-te de tindre prou espai, ja que pesa més de 100 MB. La descàrrega és gratuïta i no tindràs cap problema per crear el teu perfil aprofitant el teu compte de Facebook, Instagram, Twitter o Gmail. L’app et suggerirà certs perfils que es poden seguir, però tu podràs cercar coses del teu interés mitjançant etiquetes. D’una manera molt comuna a la resta d’apps podràs donar likes i comentar els vídeos que veges.

A l’hora de pujar un vídeo, Tik Tok et permet carregar vídeos del teu mòbil i editar-los o gravar-los directament des de l’app. Simplement hauràs de donar-li al + que t’apareix al centre de la part inferior. Les possibilitats són quasi infinites. Primer tries la cançó dins d’una gran biblioteca de temes, quasi tots èxits recents. Pots triar el fragment que vulgues de la cançó i des d’on vols que s’inicie. Després també pots triar la velocitat de gravació i els filtres. Per acabar d’arredonir el vídeo pots incloure elements de realitat augmentada i donar-li el toc final.

A l’hora de gravar has de mantenir pressionat el botó de gravació. Sols el soltaràs per fer un tall o parar de gravar. Una vegada finalitzat el vídeo encara podràs posar-li més filtres i donar-li els últims retocs. Podràs guardar-te esborranys si no estàs satisfet amb el resultat i buscar inspiració en altre moment. Finalment el compartiràs d’una manera molt semblant als vídeos d’Instagram, amb comentari, etiquetes i mencionant perfils.

Nosaltres hem estat trastejant un poc amb l’app i ja som fans de @pablobrotonss, un jove alacantí que puja vídeos com aquest. Si t’animes a provar-la no dubtes en etiquetar @tresdeu per veure el teu vídeo!

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €